Rīgas lidostas pārstāve komentējusi informāciju par incidentu ar Sašu Andželo

© Sputnik / Дмитрий ДубинскийМеждународный аэропорт "Рига"
Международный аэропорт Рига - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lidostas darbinieki nevienu nav situši, nevienam nav sarunājuši rupjības un neko nav zaguši, taču mēs nezinām, kas noticis policijas iecirknī, - Rīgas lidostas pārstāve atbildēja uz komentāriem Facebook publikācijai, kurā Saša Andželo pastāstīja par incidentu lidostā.

RĪGA, 22. jūnijs — Sputnik. Starptautiskās lidostas "Rīga" Komunikācijas vienības vadītāja Laura Karnīte sociālajā tīklā Facebook komentēja Sašas Andželo publikāciju par incidentu Latvijas galvaspilsētas gaisa ostā.

Andželo publikācijas komentāros vairāki apmeklētāji pieprasīja lidostas oficiālu komentāru.

"Starptautiskā lidosta, kādi būtu oficiālie komentāri? Reputācijas jautājums Latvijas galvaspilsētai!" — uzrakstīja Diāna Novicka.

Kad lidostas atbilde netika sagaidīta, sarakstei pievienojās arī citi Facebook lietotāji.

"Jums tur pāris diennaktis vajag lai tiktu galā ar tik "sarežģītu" jautājumu? " — painteresējās Vladimirs Ļeontjevičs Gordins.

Pēc tam parādījās lidostas pārstāvja komentārs. No sava konta Facebook atbildēja Komunikācijas vienības vadītāja Laura Karnīte.

"Labdien, Vladimir! Lai tiktu skaidrībā ar situāciju, bija nepieciešams noskatīties vairākas stundas ilgus videonovērošanas materiālus par visu laika periodu kamēr pasažieri un viņu mantas atradās lidostā, kā arī aptaujāt iesaistītos darbiniekus. Varam apliecināt, ka šajā laika posmā pasažieru mantām nav pieskāries neviens cits, kā tikai viņi paši. Tāpat lidostas darbinieki nav izturējušies rupji vai pielietojuši fizisku spēku pret pasažieriem. Detalizētāku situācijas izklāstu par novērošanas kamerās fiksēto diemžēl publiski nevaram sniegt – šādu informāciju varam dot tikai pašiem pasažieriem vai tiesībaizsardzības iestādēm.

Izteikumus par notikumiem Valsts policijas iecirknī mēs nevaram komentēt – lidostas darbinieki Valsts policijas iecirknī neatradās," — viņa pavēstīja.

Iepriekš Saša Andželo savā lapā Facebook publicēja brīdinājumu: viņš pastāstīja, kā glabāšanas kamerā lidostā nozagts klēpjdators un kas noticis pēc tam, kad viņš mēģinājis atrisināt jautājumu un vērsies pie lidostas darbiniekiem un policistiem.

Ziņu lente
0