Lattelecom avārija atstāja bez interneta vairāk nekā 80 tūkstošus Latvijas iedzīvotāju

© UnsplashBez piekļuves internetam
Bez piekļuves internetam - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vairāk nekā 80 tūkstoši cilvēku Latvijā sestdien, 26. maijā, palika bez interneta un televīzijas tīkla avārijas dēļ uzņēmumā Lattelecom.

RĪGA, 27. maijs — Sputnik. Pēc Lattelecom pārstāvju sacītā, uzņēmumā notika tīkla avārija, kura atstāja bez piekļuves internetam un televīzijai vairāk nekā 80 tūkstošus cilvēku visā Latvijā, vēsta Mixnews.lv.

Lattelecom, sestdien, pēc plkst. 22:00, komentārā radio Baltkom paziņoja, ka galvenā problēma novērsta, un sakari visiem klientiem pakāpeniski atjaunosies.

Просмотр телевизора - Sputnik Latvija
Saeimas komisija neuzskata par nepieciešamu aizliegt KF kabeļtelevīzijas kanālus

"Šodien Lattelecom saskarās ar tīkla avāriju, kas skāra interneta un Interaktīvās televīzijas pakalpojumu, Lattelecom mājaslapas un klientu apkalpošanas zvanu centra 177 darbību, kopumā skarot vairāk nekā 80 000 klientu. Lattelecom meistariem ir izdevies bojājumu novērst, taču ir nepieciešams laiks, lai atjaunotos pakalpojumi visiem klientiem. Prognozējams, ka tuvākās stundas laikā sakari pakāpeniski atjaunosies visiem. Atvainojamies saviem klientiem par situāciju un pateicamies par atbalstu un sapratni!" uzrakstīja Lattelecom radio Baltkom komentārā pēc plkst. 22:00.

Sociālo tīklu lietotāji, kuri pieslēgti pie Lattelecom, sestdien, 26. maijā, sāka sūdzēties par to, ka pazudis interneta pieslēgums, turklāt Lattelecom nebija iespējams sazvanīt. Vakarā cilvēki joprojām turpināja sūdzēties sakarā ar interneta un televīzijas pieslēguma trūkumu.

Iepriekš tika ziņots, ka Tele2, Zelta Zivtiņa un Lattelecom Virszemes televīzijas klientus no 1. maija gaida nepatīkams pārsteigums kārtējā pakalpojumu cenas palielinājuma veidā. Taču līdz ar cenu kāpumu klientiem tikšot nodrošināts arī lielāks datu apjoms. ZZ draugi priekšapmaksas kartes klienti maksās mēnesī par 1 eiro vairāk.

Arī Lattelecom paaugstināja cenas, taču tarifu kāpuma nepieciešamību uzņēmums skaidro nevis ar inflāciju, bet ar to, ka klienti pieprasa kvalitatīvāka satura sniegšanu, kurš maksājot dārgāk.    

Ziņu lente
0