airBaltic atskaitījās par mobilo ierīču biļešu iegādes skaita pieaugumu

© Sputnik / Дмитрий ДубинскийМеждународный аэропорт "Рига"
Международный аэропорт Рига - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Aviokompānija uzsver, ka nepieprasa klientiem ielādēt mobilo aplikāciju biļešu iegādei.

RĪGA, 22. marts – Sputnik. Par 60% pieaudzis airBaltic rezervēto biļešu skaits mobilajās ierīcēs, paziņoja šodien aviokompānija.

"Mūsu nemitīgie centieni uzlabot mobilo ierīču izmantošanu izgājuši ilgu ceļu, un tagad mēs rādām spēcīgus rezultātus, jo ievērojama daļa pasažieru rezervē biļetes ar viedtālruņa palīdzību," — teikts pārvadātāja paziņojumā Twitter vietnē.

airBaltic elektroniskās komercijas, pārdošanas un mārketinga vecākais viceprezidents Jouni Juhani Oksanens atzīmēja, ka airBaltic neprasa klientus ielādēt mobilo aplikāciju biļešu iegādei. "Tā vietā mēs piedāvājam ērti rezervēt ceļojumus, izmantojot mūsu interneta vietni arī no mobilajām ierīcēm," — citē viņa vārdus airBaltic mājaslapa.

Februārī airBaltic aviokompānija pārvedusi 215 839 pasažierus, kas ir par 23% vairāk, salīdzinot ar šo pašu periodu pērn. Pagājušajā gadā airBaltic pakalpojumus izmantojuši 3 miljoni 523 tūkstoši pasažieru. airBaltic ir Latvijas nacionālā aviokompānija, kas veic pasažieru un kravu pārvadājumus. Tās štābs atrodas Rīgā. airBaltic flotē ir 30 lidmašīnas: astoņas Bombardier CS300, 11 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen.

Ziņu lente
0