Latvietis un zviedri sarīko kautiņu McDonald’s: viens slimnīcā, divi policijā

CC0 / pxhere / Мужская рука
Мужская рука - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rīgas Pašvaldības policijas darbinieki aizturējuši latvieti, kurš pārsitis degunu zviedru tūristam McDonald’s restorānā, policijas iecirknī nonācis arī cietušā draugs, kurš vēlējies atriebties.

RĪGA, 7. marts – Sputnik. Latvietis un divi zviedri sarīkoja kautiņu Rīgas ātrās ēdināšanas restorānā McDonald’s, kā rezultātā divi no viņiem devās uz policijas iecirkni, un viens uz slimnīcu, tiek ziņots Rīgas Pašvaldības policijas Facebook lapā.

Incidents notika naktī uz 4. martu. Pie policijas darbiniekiem, kuri dežurē pie Brīvības pieminekļa, vērsās blakus esošā McDonald’s apsargs, kurš paziņoja, ka restorānā sācies kautiņš.

Логотип ресторана Макдоналдс - Sputnik Latvija
Mediji informē par kautiņu ar britu karavīriem Rīgā

Līdz brīdim, kad policisti ieradās notikuma vietā, Latvijas pilsonis jau paspējis pārsist degunu zviedru tūristam, kā rezultātā zviedram sākusies stipra asiņošana.

Cietušajam izsauca "ātro palīdzību". Ieradušies notikuma vietā mediķi pieņēma lēmumu nogādāt cietušo slimnīcā. Lai aizturētu huligānu policijai nācās pielietot fizisku spēku, un uzvilkt viņam roku dzelžus.

Taču ar to kautiņš nebeidzās, jo agresīvi noskaņotais cietušā Zviedrijas pilsoņa draugs piegāja pie aizturētā un iesita viņam ar kāju. Rezultātā, policijai nācies aizturēt arī ārzemnieku. Abi aizturētie tika nodoti Valsts policijai turpmākai izmeklēšanas procedūrai.

Ziņu lente
0