airBaltic sadraudzējusies ar Air Malta

© Sputnik / Sergey MelkonovАвиакомпания airBaltic
Авиакомпания airBaltic - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Maltas nacionālā aviokompānija Air Malta izpildīs savstarpējos reisus Latvijas nacionālo pārvadātāju airBaltic.

RĪGA, 1. februāris – Sputnik. Aviokompānija airBaltic un Maltas nacionālā aviokompānijas Air Malta noslēdza sadarbības vienošanos par savstarpēju reisu īstenošanu, kurš pazīstams kā code-sharing, vēsta airBaltic portāls.

Aviokompānija airBaltic - Sputnik Latvija
Aviokompānija airBaltic uzsāk lidojumus uz Almati

Code-sharing ir vienošanās par savstarpēju avioreisa komerciālu ekspluatāciju starp divām un vairākām aviokompānijām, no kurām viena no tām izpilda lidojumus šajā reisā, savukārt pārējās pārdot biļetes uz operatora-kompānijas reisu. Šāda partnerība ar Air Malta nodrošinās airBaltic pasažieriem iespēju ikdienā nokļūt Maltā caur kopējām lidostām Eiropā, kā arī doties no Maltas tālāk uz attālinātākiem galamērķiem. Air Malta pasažieriem šī vienošanās nozīmēs ērtāku satiksmi ar Baltijas valstīm un Austrumeiropu.

"Jaunā sadarbība uzlabos airBaltic pakalpojumus Maltā un Baltijas valstīs, sniedzot iespēju pasažieriem katru dienu ceļot šajā maršrutā, caur lidostām Vīnē, Minhenē, Briselē, Frankfurtē, Amsterdamā, Londonā, Ženēvā, Cīrihē un citām," — paudis airBaltic izpilddirektors Martins Gauss.

"Šī vienošanās ir kārtējais būtiskais Air Malta panākums tās izaugsmes stratēģijā un tīkla paplašināšanā. Mēs strauji maināmies, pārveidojot mūsu biznesa modeli un kļūstot par hibrīda pārvadātāju, vienlaikus strauji palielinot mūsu lidojumu skaitu jau esošajos maršrutos, kā arī atklājot jaunus galamērķus un pievienojot partnerus maršrutu tīklam. Šī vienošanās turpina paplašināt un uzlabot mūsu tīklu, kā arī Air Malta sadarbības partneru klāsts tiek papildināts ar citām līdzīgi domājošām, kvalitatīvām lidsabiedrībām. Gan Air Malta, gan airBaltic pauž līdzvērtīgu attieksmi pret saviem klientiem, un mēs esam priecīgi sadarboties," — piebilda Air Malta komercdirektors Pols Sīss.

Air Malta reisu kods KM tiks izmantots tiešajos reisos no Maltas uz Rīgu, ko izpilda airBaltic, kā arī savienotajos reisos starp Maltu un Baltijas valstīm, savukārt airBaltic reisu kods BT tiks izmantots reisos no Rīgas, Viļņas un Tallinas uz Maltu un Katāniju (Itālija) caur kopējām lidostām.

Ziņu lente
0