Aviokompānija airBaltic uzsāk lidojumus uz Almati

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kopš aprīļa beigām no Rīgas uz Almati un atpakaļ varēs aizlidot bez pārsēšanas - aviokompānija airBaltic atklāj jaunu vasaras maršrutu.

RĪGA, 26. janvāris — Sputnik. 2018. gada 29. aprīlī Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic atklās vasaras sezonas jaunu maršrutu starp Almati (Kazahstāna) un Rīgu, ziņo aviokompānijas mājaslapa.

Līdz šim airBaltic veica lidojumus no Rīgas uz Astanu un Almati tikai ar pārsēšanos. Pērn tiešā reisa iespēju pārrunājis Kazahstānas vēstnieks Latvijā Bauržans Muhamedžanovs tikšanās laikā Rīgas domē.

​"Mēs šobrīd esam pirmā Ziemeļeiropas lidsabiedrība, kura piedāvās tiešos lidojumus uz Almati — dinamisku pilsētu pašā Kazahstānas sirdī. Rīga — Almati būs otrs ilgākais lidojums mūsu maršrutu kartē. Mēs esam priecīgi pasažieriem piedāvāt jaunu un aizraujošu galamērķi NVS reģionā, kā arī uzlabot savienojamību starp Baltijas valstīm, Eiropu un Skandināviju ceļotājiem no Kazahstānas,"- paziņojis aviokompānijas izpilddirektors Martins Gauss.

airBaltic veiks lidojumus maršrutā Almati- Rīga trīs reizes nedēļā ar lidmašīnām Bombardier CS300. Pasažieri ceļā pavadīs aptuveni 5 stundas un 45 minūtes. Biļetes cena vienā virzienā sākas no 159 eiro, ieskaitot lidostu nodevu.    

Ziņu lente
0