Aviokompānija airBaltic sāk lidojumus uz Abū Dabī

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jaunajā maršrutā, kurš tiks izpildīts starp abām galvaspilsētām četras reizes nedēļā, jau ir rezervēti apmēram deviņi tūkstoši biļešu, it sevišķi populāras ir novembra beigas "Formula 1" Grand Prix dēļ.

RĪGA, 31. oktobris — Sputnik. Aviokompānija airBaltic sadarbībā ar Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) aviokompāniju Etihad Airways sākusi tiešus lidojumus starp Rīgu un Abū Dabī, tiek ziņots Latvijas pārvadātāja mājas lapā.

Pirmais lidojums, kurš ilga 6 stundas un 15 minūtes, notika aizvakar, 29. oktobrī, ar lidmašīnu Bombardier CS300.

​Jaunajā maršrutā no Rīgas uz Abū Dabī pasažieri rezervējuši jau vairāk nekā deviņus tūkstošus biļešu. Reiss, kurš tiks izpildīts četras reizes nedēļā, populārs ne tikai latviešu iedzīvotāju vidū: 30% rezervāciju veica pasažieri no Skandināvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Reģistrēts liels pieprasījums reisiem novembra beigās: no 24. līdz 26. datumam Abū Dabī notiks "Formula 1" Grand Prix.

Uzmanieties no krāpniekiem

Tai pat laikā airBaltic brīdina interneta lietotājus par draudiem: krāpnieki no viņu vārda piedāvā it kā bezmaksas biļetes.

Nacionālais aviopārvadātājs paziņoja savā Facebook lapā, ka sociālajos tīklos tiek izplatīts viltus konkurss un aptauja, kurā piedāvā laimēt biļetes no aviokompānijas airBaltic.

AirBaltic brīdina, ka tā ir krāpniecība un lūdz visus interneta lietotājus būt vērīgiem — nevienam nedot personīgos datus un nedalīties ar šo saiti ar saviem draugiem.

Viltus konkurss Facebook izskatās kā atsauce uz kādu portālu ar vilinošu solījumu "airBaltic par godu savai 25 gadu jubilejai.

© FotoKādas airBaltic biļešu "izlozes" publikācijas piemērs
Пример одной из публикаций с розыгрышем билетов от airBaltic - Sputnik Latvija
Kādas airBaltic biļešu "izlozes" publikācijas piemērs
Ziņu lente
0