Latvijas tālbraucējs atrasts Zviedrijā ar pārsistu galvu

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Zviedrijas policija pagaidām neinformē par to, kas varētu būt noticis ar Latvijas tālbraucēju, kurš atrasts ar pārsistu galvu Gēteborgā.

RĪGA, 20. oktobris— Sputnik. Šoferis no Daugavpils Aleksandrs Navrockis tika atrasts ar pārsistu galvu pie savas mašīnas Zviedrijas pilsētā Gēteborgā. Incidenta lietā aizturēti un nopratināti divi šoferi no uzņēmuma, kurā strādāja Navrockis. Informācija par negadījumu nodota Latvijas vēstniecībai Zviedrijā, ziņo Grani.lv.

Pēc 45 gadu vecā Navrocka mātes teiktā, viņas dēls strādā par tālbraucēju jau 18 gadus un šajā laikā apbraukājis daudzas Eiropas valstis, nogādājis kravas arī Skandināvijā un Krievijā. Taču 13. oktobra reiss izrādījās liktenīgs.

Viņa informēja, ka Navrockis saņēmis kravu Rīgā un viņam bija jānogādā preces uz Zviedriju. 11 stundas ilgā prāmja brauciena laikā māte ar viņu sazinājusies. Taču jau svētdien, 15.oktobrī, Valsts policijas pārstāvji paziņojuši viņai, ka Navrockis atrasts no rītā guļam bezsamaņā ar pārsistu galvu, pie savas mašīnas Gēteborgas pilsētā.

Zviedrijas policisti pievērsuši uzmanību automašīnas reģistrācijas numuram un sazinājušies ar Latvijas vēstniecību, kas informēja Latvijas varasiestādes. Pēc Navrocka mātes vārdiem, Zviedrijas policija aizturējusi divus autovadītājus no Latvijas, kuri strādāja ar viņas dēlu, starp kuriem viens uzsācis darbu pavisam nesen.

Navrocka ģimene gatavojas doties uz Zviedriju, lai apmeklētu autovadītāju slimnīcā, kur viņš atrodas pēc operācijas. Ārsti pieņēmuši lēmumu par mākslīgās komas stāvokļa ieviešanu, vīrieša veselības stāvoklis vērtējams kā kritisks.

Kravas automašīnu vadīšana ir smaga profesija, autovadītāji bieži ir pakļauti briesmām. Sputnik Latvija jau iepriekš ziņoja, ka 2016. gadā desmitiem Latvijas tālbraucēju saskārās ar uzbrukumiem franču pilsētas Kalē rajonā, kur bija iekārtota migrantu nometne.

Ziņu lente
0