Pelmeņi "Putinskije": ražots Latvijā

© Sputnik / Алексей Дружинин / Pāriet pie mediju bankasПрезидент РФ В. Путин
Президент РФ В. Путин - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kur ražoti "Pelmeņi putinskije" ar Kremļa attēlu uz iepakojuma, kas tirgoti Vācijā? – izrādās, tas ir Latvijas produkts.

RĪGA, 4. oktobris — Sputnik, Pāvels Kirillovs. Sociālo tīklu lietotāju uzmanību piesaistīja Latvijas produkts, eksportēts ar mērķi iekarot patērētājus Vācijā.

Pašos pelmeņos nekā īpaša nav, toties iepakojums piesaista uzmanību: ražotāji demonstrē radošu pieeju mārketingam un nosaukuši savu preci "Pelmeņi putinskije".

Vācijā pārdod Putina pelmeņus. Kur ražoti? Protams, Latvijā — raksta Twitter lietotājs ar niku sretlaV.

Kā izriet no informācijas uz preces iepakojuma, pelmeņi produziren in Lettland. Roku darbs. Cena — 4,39 eiro.

Publicētā pelmeņu fotogrāfija izraisīja nelielu diskusiju tīklā.

Piemēram, Andrejs Bikovs uzrakstīja: "vai tas slikti, kad ražotājs var pieņemt pasūtījumus, saražot, izmaksāt algas un nodokļus?"

Viņš arī piebilda, ka pirms pāris dienām Facebook tika apspriesta suvenīra produkcija ar Putina attēlu, tāpat ražotā Latvijā.

2015. gadā Nataļja Rusinova izveidojusi Latvijā interneta veikalu SuperPutin.lv, kurā varēja iegādāties kreklus ar Krievijas prezidenta attēlu un uzrakstiem krievu un angļu valodās. Pašlaik šī vietne nav pieejama.

Daudzi atzina, ka pelmeņi ar šādu nosaukumu ir mārketinga gājiens, jo Vācijā dzīvo liels skaits krievvalodīgo.

Oriģinālā tvīta autors atbildēja: "Nu vatņiki arī ir cilvēki, esam humāni un jābaro ir. Ja vēl uz viņiem var uzvārīties, vispār apsveicami."

Viņaprāt, tas ir labi, ka pie mums vēl kaut ko dara un neklausās, ko saka citi.

Ziņu lente
0