Rīga slīkst: mērs Nils Ušakovs brīdinājis par bīstamību

© Sputnik / Ян Тихонов / Pāriet pie mediju bankasVecrīgas iela
Vecrīgas iela - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lietus sezona Latvijā turpinās: sinoptiķi brīdina par plūdu risku, Latvijas Valsts ceļi lūdz ziņot par applūdušiem ceļiem, Rīgas mērs Nils Ušakovs vērsies pie rīdziniekiem ar lūgumu būt uzmanīgākiem uz ceļiem.

RĪGA, 18. septembris — Sputnik. Sinoptiķi brīdina par plūdu risku visā Latvijā.

Vakar meteorologs Jānis Trallis salvā lapā Twitter ziņoja, ka Latgalē un Zemgalē nokrišņu risks pārsniedzis 20-30 milimetrus.

​​Latvijas Valsts ceļi lūdz vadītājus ziņot par applūdušiem ceļiem un gāztiem kokiem pa tālruni 80005555.

​Rīgas mērs Nils Ušakovs savā lapā Facebook publicējis brīdinājumu par iespējamiem plūdiem galvaspilsētā un atgādināja, ka dienesti var palīdzēt atsūknēt ūdeni no lielas peļķes vai novākt vēja nogāztu koku.

Daži rīdzinieki jau ievērojuši, ka ilgais Brīvības ielas remonts nav palīdzējis tikt galā ar lietus sekām — drīzāk gan otrādi.

"Cienījamie rīdzinieki un viesi! #abi_gali_ūdenī sezona sākusies! Šeit gājēju pāreja Brīvības ielā. Bet ir arī citur. Jūsu @RigasDome," — raksta Linda Pavlovska savā lapā Twitter.

​Spēcīgā lietus rezultātā šorīt dažos Rīgas rajonos izveidojās nopietni sastrēgumi, raksta Mixnews.lv.

Piemēram, sastrēgumi radās uz Vanšu un Akmens tiltiem. Apgrūtināta satiksme Vienības gatvē, kur notika divas avārijas. Sastrēgumi izveidojušies Viskaļu, Miera, Krasta ielās un Jūrmalas šosejā.

 

Ziņu lente
0