Ugunsdzēsēji nav atraduši spēcīgās smirdoņas iemeslu Vecmīlgrāvī

© Sputnik / Pāriet pie mediju bankasSummer Shield XIV
Summer Shield XIV - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vecmīlgrāvī tiek pārbaudīti ostas termināli, lai atrastu nepatīkamās smakas iemeslu, kura vakar radīja šī Rīgas rajona iedzīvotāju uztraukumu.

RĪGA, 13. septembris — Sputnik. Vakar vakarā Vecmīlgrāvja rajona iedzīvotāji sajuta asu nepatīkamu smaku, kura iemeslu pagaidām nav izdevies noskaidrot.

Otrdienas vakarā Vecmīlgrāvja iedzīvotāji pastāstīja par specifisko smaku, kura izplatījusies rajonā no ostas, paziņoja Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienestā. Pa 112 tālruni tika saņemti vairāk kā 400 zvanu.

Ierodoties iespējamā smakas izplatīšanās vietā, glābēji kopā ar Valsts Vides aizsardzības dienestu un ostas policiju izmeklēja teritoriju, taču konkrētu smakas avotu tā arī neizdevās atrast. Rajona iedzīvotājiem rekomendē aizvērt logus, durvis un ventilācijas caurules.

​Turpmākos darbus veiks Valsts Vides aizsardzības dienests. Informācija tika nodota Rīgas domei, Valsts policijai un Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam.

Rīgas vicemērs Andris Ameriks paziņoja savā Facebook lapā, ka Vecmīlgrāvī tiek pārbaudīti ostu termināli saistībā ar iespējamu piesārņojumu.

Taču rajona iedzīvotājus šāds skaidrojums neapmierina.

 

Ziņu lente
0