Saeimas deputāts: Rīga pārvēršas par Maskavu

© Sputnik / Михаил Воскресенский / Pāriet pie mediju bankasSastrēgumi
Sastrēgumi - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sastrēgumi Rīgas ielās ir kļuvuši tik izplatīti, ka Saeimā pieņēmās vainot galvaspilsētas mēru Nilu Ušakovu, ka viņš pārvērtis pilsētu par Krievijas galvaspilsētai līdzīgu.

RĪGA, 5. septembris — Sputnik. "Vienotības" Saeimas deputāts Ainārs Latkovskis bija tik ļoti sašutis par situāciju uz Rīgas ceļiem, ka savā Twitter mikroblogā apvainoja galvaspilsētas mēru Nilu Ušakovu, ka viņš "saviem vēlētājiem par prieku pārvērtis Rīgu mazā Maskavā".

Par šāda izteiciena iemeslu kļuva lielais sastrēgumu skaits Latvijas galvaspilsētā, ar kurām kā zināms ir slavena Maskava.

​Rīga apstājās lielā sastrēgumā tā iemesla dēļ, ka pilsētā joprojām netiek pārtraukti ceļu remontdarbi.

Iepriekš Ušakovs jau atvainojās par rīdziniekiem radītajām neērtībām savā Facebook lapā. Viņš paskaidroja ceļa remontdarbu aizkavēšanās iemeslus un pārliecināja pilsētas iedzīvotājus, ka nākamgad Rīgas remontdarbi sāksies un beigsies agrāk.

Taču, ceļu remontdarbi notiek ne tikai galvaspilsētas centrā, bet arī uz Rīgas apvedceļa, vēsta Latvijas Radio 4.

Uzņēmums Latvijas Valsts ceļi jau brīdināja vadītājus par lielajiem sastrēgumiem uz apvedceļa un ieteica viņiem izvairīties no krustojuma ar autoceļu Ulbroka — Ogre (P5).

Meitene - Sputnik Latvija
Augulis solīja bezprecedenta finansējumu autoceļiem 2018. gadā

Kompānijas pārstāve Anna Kononova pastāstīja, ka kārtējie darbi notiks uz tilta, un piedāvāja vieglo transportlīdzekļu vadītājiem apbraukt šo zonu caur apdzīvotajām vietām Tīnūži un Ikšķile, izmantojot šoseju Ulbroka — Ērgļi.

"Savukārt, tranzīta transports un kravas mašīnas var apbraukt remontdarbus virzienā no un uz Daugavpili pa Daugavpils šoseju un caur Rīgu (ja nepieciešams uz vai no Tallinas uz Daugavpili). Savukārt no Bauskas un Viļņas uz un no Tallinas uz Viļņu — attiecīgi, caur Rīgu un Salaspilī nogriezties uz hidroelektrostaciju (HES) un tālāk pa Bauskas šoseju," pastāstīja Kononova.    

Ziņu lente
0