Latvijas iedzīvotājs joprojām nav saņēmis loterijā laimētos 75 tūkstošus eiro

© Foto : Latvijas LotoLatvijas Loto
Latvijas Loto - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jau otro reizi šogad kompānija Latvijas Loto ir spiesta meklēt loterijas uzvarētāju, lai atdotu viņam laimestu – 75 tūkstošus eiro, kas bija laimēti jūlijā, un līdz šim nav atraduši savu saimnieku.

RĪGA, 23. augusts — Sputnik. Uzņēmums Latvijas Loto lūdz palīdzēt atrast uzvarētāju, kurš laimējis 75 tūkstošus eiro un līdz šim nav ieradies pēc tiem, vēsta uzņēmuma mājaslapa.

2. jūlija izlozē Džokers 7 tika laimēti 75 000 eiro. Superbingo kvīts ar 5 variantiem un papildspēli Džokers7 par EUR 9,00 bija iegādāta 27. jūnijā plkst 11:21, SIA Maxima Latvija, Mūkusalas iela 73, Rīgā. Vairāk nekā mēnesis pagājis, bet laimētājs nav pieteicies.

Pensionāre no laimējusi. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Pensionāre no Aizkraukles laimējusi loterijā 50 tūkstošus eiro

Šis nav pirmais gadījums, kad nākas meklēt loterijas uzvarētāju, lai atdotu viņam laimestu: šā gada februārī pašvaldības darbinieks Gatis Kopmanis laimējis 36 tūkstošus eiro loterijā Latloto 5 no 35, bet saņemt laimestu atnācis tikai maija beigās. Visus atgādinājumus par laimestu viņš uzskatīja par surogātpastu un dzēsa, pat neizlasot.

Vidzemes iedzīvotājs, kurš laimējis galveno SuperВingo balvu — 162 tūkstoši eiro, jau bija saņēmis savu balvu un pastāstīja, ka plāno turpināt studijas augstskolā, ko viņam nācies pamest naudas trūkuma dēļ.    

Ziņu lente
0