Valsts policijai gandrīz nav cerību atrast Vaņu Berladinu dzīvu

© Sputnik / Sergey MelkonovПресс-брифинг Госполиции в связи с суицидальной игрой "Синий кит"
Пресс-брифинг Госполиции в связи с суицидальной игрой Синий кит - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kopš Vaņas Berladina pazušanas Liepājā pagājušas piecas dienas, un Valsts policija uzskata, ka zēns kļuvis par nozieguma vai nelaimes gadījuma upuri, notiek izmeklēšana un tika ierosināta krimināllieta.

RĪGA, 7. jūlijs – Sputnik. Valsts policijai ir divas Ivana Berladina pazušanas versijas – puika nokļuvis autoavārijā vai kļuvis par nozieguma upuri. Cerības uz to, ka pazudušais bērns tiks atrasts dzīvs, gandrīz zudušas.

No brīža, kad policija sāka meklēt bērnu ar karavīru, zemessargu, pašvaldību policijas un brīvprātīgo palīdzību, triju dienu laikā periodā no 2. jūlija vairāk nekā 4000 cilvēku vairākkārt pārmeklēja Liepāju un tās apkaimi, informē Valsts policija savā Facebook lapā.

Tagad izmeklēšana tiks veikta ar kriminālprocesuālām metodēm. Izmeklēšanas rīcībā ir informācija, ka sestdien aptuveni pulksten 8.00 rītā Vaņa iekāpa maršruta autobusā Tosmarā un aizbrauca Karostas virzienā, bet jau pēc 20 minūtēm ar mikroautobusu devās pilsētas centra virzienā līdz Kuršu laukumam.

Pēdējo reizi zēns redzēts 1. jūlijā pulksten četros pēcpusdienā Liepājā Spīdolas ielas rajonā. Valsts policija uzsver, ka oficiāla informācija par pazudušā zēna meklējumiem tiek saņemta, un speciālisti ņems vērā tikai to. Visas pārējās organizācijas vai brīvprātīgo grupas, kas piedalās zēna meklējumos, būtībā maldina cilvēkus.

Bērna meklēšanai ir izveidota vienota e-pasta adrese puikaliepaja@iem.gov.lv, darbojas tālrunis 116000, pa kuru Valsts policijas dežūrdaļa daļa pieņems jebkuru informāciju, kas varētu palīdzēt meklējumos.

Ziņu lente
0