Liepājā meklē pazudušo piecus gadus veco zēnu

© CityRigaPiecus gadus veco Ivanu Berladinu, kurš pazudis Liepājā sestdienas rītā, meklē policija
Piecus gadus veco Ivanu Berladinu, kurš pazudis Liepājā sestdienas rītā, meklē policija - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Piecus gadus veco Ivanu Berladinu, kurš pazudis Liepājā sestdienas rītā, meklē policija, zemessargi, Nacionālie bruņotie spēki un 600 brīvprātīgie no visas Latvijas.

RĪGA, 3.jūlijs — Sputnik. Vairāk nekā 600 brīvprātīgo no dažādiem Latvijas nostūriem, kā arī policija un armija iesaistījās Liepājā pazudušā piecus gadus vecā zēna meklējumos, vēsta Valsts policijas mājas lapa.

Svētdien, plkst. 15:00, Valsts policija saņēma iesniegumu par to, ka 1.jūlijā, plkst. 8:30 no mājām Pāvilostas ielā izgāja un neatgriezās piecus gadus vecais Ivans Berladins. Viņa atrašanās vieta joprojām nav zināma.

Zēnam ir sarkana jaka ar rāvējslēdzēju, zila adīta jaciņa un zilas sporta bikses. Kājās raibas zeķes un sandales. Zēns runā krieviski.

"Cilvēku ir diezgan daudz, bet ja jums ir tāda iespēja pievienoties, tas būtu labi. Šobrīd uzdevumā ir pārbaudīt māju apkārtnes, namu kāpņutelpas, pagrabus, šķūnīšus, citus pagrabus, kur var patverties un pārnakšņot, " vēsta Valsts policija.

Šobrīd meklējumos iesaistījušies ap 600 brīvprātīgo no visas Latvijas. Meklējumu darbos strādā arī Liepājas policija, zemessargi un Nacionālie bruņotie spēki veic meklējumus    

Ziņu lente
0