Raimondam Paulam piešķirts Gruzijas "Goda ordenis"

© Foto : dzintarukoncertzale.lvПосол Грузии в Латвии Таймураз Джанджалия и Раймонд Паулс
Посол Грузии в Латвии Таймураз Джанджалия и Раймонд Паулс - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Par īpašiem nopelniem un ieguldījumu mūzikas mākslas attīstībā, kā arī kultūras saišu stiprināšanai starp Latviju un Gruziju Raimonds Pauls tika apbalvots ar Gruzijas "Goda ordeni".

RĪGA, 1. jūlijs — Sputnik. Gruzijas vēstniecībā Rīgā pasludināja par Raimonda Paula apbalvošanu ar "Goda ordeni", raksta baltnews.lv.

Pauls - Sputnik Latvija
Pauls aicina likvidēt Krievijas mākslinieku melno sarakstu Latvijā

Gruzijas vēstnieks Latvijā Teimurazs Džandžalija nolasīja Gruzijas prezidenta rīkojumu "Par Ojāra Raimonda Paula apbalvošanu ar Goda ordeni". Ordenis komponistam tiks pasniegts, kad viņš apmeklēs Gruzijas galvaspilsētu šā gada rudenī.

Apbalvojums tika piešķirts Paulam "ar mērķi padziļināt kultūras sakarus starp Latviju un Gruziju." Tāpat Gruzija atzīmēja Latvijas mūziķa un komponista lielo ieguldījumu mūzikas mākslas attīstībā.

Maestro uzaicinājis Gruzijas vēstnieku uz savu koncertu, kas notiks Dzintaru koncertzālē 17. jūlijā. Raimonds Pauls ir daudzu balvu, tostarp padomju ordeņa "Goda zīme", ieguvējs.

© Foto : dzintarukoncertzale.lvGruzijas prezidenta rīkojums "Par Ojāra Raimonda Paula apbalvošanu ar Goda ordeni"
Указ президента Грузии о присуждении Раймонду Паулсу Ордена Почета - Sputnik Latvija
Gruzijas prezidenta rīkojums "Par Ojāra Raimonda Paula apbalvošanu ar Goda ordeni"

Pērn Latvijas prezidents Raimonds Vējonis pasniedzis maestro Triju Zvaigžņu ordeni. Apbalvojums tika piešķirts par nopelniem kultūras jomā, spilgtu māksliniecisko ieguldījumu gan akadēmiskās, gan populārās mūzikas žanrā, kā arī teātra un kino muzikālajā pavadījumā.

Ziņu lente
0