Saspiedīsimies: Rīgā taksometra vadītājs nolika portugāli bagāžniekā

© Foto : pixabayTaksometrs. Foto no arhīva
Taksometrs. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rīgas policija aizturēja taksi, kura pasažieris brauca, atrodoties bagāžniekā.

RĪGA, 24.maijs — Sputnik, Jeļena Kirillova. Naktī uz pirmdienu Rīgas pašvaldības policijas darbinieki atklāja neparastu taksi pasažieri; portugālis brauca automašīnas bagāžniekā.

Taksistu, kurš pārkāpa CSN, kārtības sargiem izdevās atrast, pateicoties policijas ielu videokamerām. Galvaspilsētas Videonovērošanas centrā pamanīja, ka īsa saruna starp taksistu un jauniešu grupu, kura notika kādā Rīgas ielā, beidzās visnotaļ oriģināli: pieci jauneklī iesēdās mašīnā, un sestais ielīda bagāžniekā.

Pikets pie domes - Sputnik Latvija
Pikets pie domes: solīja pret nodokļiem, bet iztaisīja pret Ušakovu

Taksista dati uzreiz tika nodoti tuvējai patruļai un uz Kr. Valdermāra ielas un Raiņa bulvāra krustojuma automašīnu apturēja, lai veiktu pārbaudi. Apskates laikā izrādījās, ka neviens no taksī sēdošajiem galvaspilsētas viesiem nebija piesprādzējies. Un automašīnas bagāžniekā patiešām atradās dzīvs cilvēks. Tas bija jaunietis no Portugāles, kuram nepietika vietas auto salonā. Pēc taksista vārdiem, jautrā kompānija pierunāja viņu paņemt sesto pasažieri bagāžniekā, jo jaunieši vēlējās braukt visi kopā. Klienti bija uzstājīgi, un viņš piekrita.

Savu vainu izdarītajā taksists atzina. Taču izrādījās, ka arī iepriekš viņam bijuši šādi tādi grēciņi. Par dažādiem pārkāpumiem viņam ir uzkrājies iespaidīgs sodu punktu krājums. Tāpēc uz notikuma vietu tika izsaukti ceļu policijas darbinieki, kuriem tagad būs jāizlemj, kā sodīt tik pretimnākošu un uzņēmīgu taksometra vadītāju

Ziņu lente
0