Bijušais Latvijas ĀM vadītājs uzskata, ka Dievs ir aizgājis prom no viņa valsts

© Sputnik / Алексей Бойцов / Pāriet pie mediju bankasBijušais Latvijas ĀM vadītājs Jurkāns. Foto no arhīva
Bijušais Latvijas ĀM vadītājs Jurkāns. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Domāju, ka Latvijā vajag mainīt himnu. Svētajos rakstos teikts, ka viss notiek saskaņā ar dievišķo plānu. Šaubos, vai dievišķajā plānā ir ierakstīts svētīt šādu Latviju, teica Jurkāns.

RĪGA, 16.maijs — Sputnik. Bijušais Latvijas ĀM vadītājs uzskata, ka Dievs ir aizgājis prom no viņa valsts, vēsta RIA Novosti.

"Polijā ir Dievs. Grieķijā ir Dievs. Vai Itālijā ir, man grūti teikt…Runājot par Dievu un Latviju, domāju, ka Viņš ir aizgājis no Latvijas. Domāju, ka Latvijā vajag mainīt himnu. Svētajos rakstos teikts, ka viss notiek saskaņā ar dievišķo plānu. Šaubos, vai dievišķajā plānā ir ierakstīts svētīt šādu Latviju, " teica Jurkāns izdevuma NRA.LV interneta versijas intervijā.

Pēc viņa teiktā, Latvija pati ir vainīga tajā, kas notiek šodien.

ĀM vadītājs Edgars Rinkēvičs - Sputnik Latvija
Rinkēvičs aicina pagarināt sankcijas pret Krieviju un iestājas par gejiem Čečenijā

"Par ko? Vai mēs pildām galvenos postulātus: nedari otram to, ko negribi, lai dara tev? Vai mīlam tuvāko kā sevi pašu? Kā mums ir ar piedošanu? Neviena no šiem pamatelementiem mūsu sabiedrībā nav. Bet mēs prasām Dieva svētību. Tā ir liekulība, " citē Jurkāna vārdus avīze.

Jurkāns kļuva par Latvijas ĀM vadītāju pēc republikas izstāšanās no PSRS 1991.gadā. Tāpat viņš bija vairāku Saeimas sasaukumu deputāts un Valsts tranzīta un loģistikas asociācijas vadītājs.

Ziņu lente
0