Bukmeikeri netic Latvijas uzvarām Olimpiādē

© REUTERS / ALKIS KONSTANTINIDISОлимпийский и бразильский флаги.
Олимпийский и бразильский флаги. - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pagaidām likmes par to, ka Latvijas sportisti izcīnīs zelta medaļas Olimpiskajās spēlēs Riodežaneiro, nav augstas, taču bukmeikeri jau ir izraudzījušies vairākus favorītus.

RĪGA, 27. jūlijs – Sputnik. Bukmeikeri jau ir sākuši pieņemt likmes par to, kuri Latvijas sportisti izcīnīs olimpiskās medaļas, raksta Baltnews.lv.

Likmes par to, ka izlases karognesējs un divu Olimpiāžu uzvarētājs velosipēdists Māris Štrombergs atnesīs savai izlasei zelta medaļu, bukmeikeri pieņem ar koeficientu 8.00, tātad ticamība sastāda 12%. Šīs prognozes pamatā ir kvalifikācijas rezultāti – Štrombergs ieņem tikai sesto vietu.

Likmes par pludmales volejbolistiem Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu tiek pieņemtas ar koeficientu 11.50, uzvaras iespēja ir aptuveni 10%. Atgādināsim, ka nesen duets no Latvijas izcīnīja uzvaru pludmales volejbola turnīrā "Grand Slam" Polijā, bet iepriekš Samoilovs un Šmēdiņš uzvarēja Pasaules kausa posmā Turcijā.

Līdzīgas iespējas izcīnīt zelta medaļu ir arī šķēpa metējai Madarai Palameikai. Tomēr viņai aizvien vairāk tuvojas galvenā balva Briljanta līgā vieglatlētikā – pēc posma Monako viņa joprojām ieņem pirmo vietu reitingā.

Aptuveni ar tādiem pašiem koeficientiem tiek pieņemtas likmes par svarcēlāja Artūra Plēsnieka un vieglatlētes Lauras Ikaunieces-Admidiņas uzvaru. Taču lielākās iespējas izcīnīt zelta medaļu, pēc bukmeikeru domām, ir Anastasijai Grigorjevai, kura Latviju pārstāvēs brīvajā cīņā.

Ziņu lente
0