Baltijas debesīs atgriežas lidmašīnas

© TOBIAS SCHWARZ / AFPСамолет авиакомпании Finnair
Самолет авиакомпании Finnair - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas un Lietuvas Satiksmes ministrijas atļāvušas vairākām aviokompānijām atsākt reisus uz Eiropas valstīm.

RĪGA, 29. maijs — Sputnik. Latvijas Satiksmes ministrija izsniegusi atļauju Somijas nacionālajai kompānijai Finnair atļauju reisiem starp Rīgu un Helsinkiem, vēsta Tvnet.

Covid-19 pandēmijas rezultātā aviokompānija Finnair pārtrauca reisus uz Baltijas valstīm vairāk nekā pirms diviem mēnešiem. Iepriekš aviokompānijas lidmašīnas veica septiņus reisus diennaktī uz Tallinu, vienu – uz Tartu un pa trim reisiem uz Rīgu un Viļņu.

Pie tam aviosatiksme starp Rīgu un Helsinkiem tika atjaunota pirms dažām dienām – Latvijas aviokompānija airBaltic atsāka tiešos reisus uz Somijas galvaspilsētu 25. maijā. Helsinku lidosta publicēja piezemējušās airBaltic lidmašīnas fotogrāfiju savā lapā Twitter.

Vienlaikus Lietuvas valdība atzinīgi novērtēja Ārlietu ministrijas piedāvājumu atjaunot gaisa satiksmi ar Vāciju un Nīderlandi, vēsta Sputnik Lietuva.

No 28. maija aviokompānija airBaltic sāka reisus no Viļņas uz Berlīni un Amsterdamu, bet aviokompānija Wizzair atsāks reisus no Viļņas uz Dortmundi, kā arī no Viļņas un Kauņas uz Einhovenu.

Ziņu lente
0