Mediji: bēgļi biedē igauņu dāmas SPA centra džakuzi

© Sputnik / Sergey MelkonovНовый паром компании Tallink, Romantika
Новый паром компании Tallink, Romantika - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kāda igauņu izdevuma lasītājs pastāstīja, kā Bēgļu centra iemītnieki nobiedēja vietējo iedzīvotāju pārstāves, kas atpūtās baseina siltajos ūdeņos.

RĪGA, 13. novembris – Sputnik. Uzbāzīgie Albānijas, Šrilankas un Kenijas bēgļu mēģinājumi iepazīties džakuzi kļuva par panikas iemeslu vietējā SPA centra apmeklētājām, raksta Sputnik Igaunija, atsaucoties uz igauņu izdevumu.

Акция протеста в Берлине - Sputnik Latvija
The Local: vai medijiem jāstāsta par bēgļu noziegumiem

Pēc nacionālkonservatīvā izdevuma Uued Uudised lasītāja sacītā, kad viņš kopā ar draugu un viņa sievu iegāja omulīga baseina telpās, viņš pamanīja aktīvi ar rokām vicinošu viņiem pazīstamu sievieti, kas sēdēja džakuzi trīs spilgti izteiktu ārzemnieku kompānijā.

Sākumā vīrietis padomāja, ka viņiem džakuzi notiek aktīva saruna, kurā aicina piedalīties arī viņu, taču dāmas neverbālo signālu iemesls bijis cits. "Palīdziet man, šie svešzemnieki traucē mani," palūdza viņa lasītājam.

Nekad nesarunājieties ar svešiniekiem. Sevišķi džakuzi

Sieviete pastāstīja, ka, kad viņa sēdēja džakuzi, tajā ielīda trīs viņai nepazīstami ārzemnieki un sāka ar viņu runāt. Taču viņa ātri saprata, ka uzsākt sarunu ar viņiem bija kļūda, jo vīrieši, kuri bija ievērojami vecāki, nekā viņa, kļuva pārāk uzbāzīgi.

Kad dāma aizgāja uz pirti, viens no vīriešiem sekoja viņai un, neko nesakot, sāka masēt viņai plecu. Kāda cita SPA centra apmeklētāja arī jutās samērā neērti, kad pastāvīgi lūrējušais uz viņu melnādainais vīrietis ielēca viņai pakaļ nelielā baseinā, piepeldēja klāt un centās iepazīties.

Kaut arī todien SPA centrā bija samērā daudz cilvēku, sievietes nejutās drošībā, un viena no tām steigšus aizgāja, savukārt cita sāka turēties tuvāk vīram.

Bēgļi vienkārši "praktizē" igauņu valodu

Bēglis Francijā. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Parīzietes sūdzas par tirgotāju un migrantu uzmācību

Aprunājoties ar ārzemniekiem, Uued Uudised lasītājs noskaidroja, ka Albānijas, Šrilankas un Kenijas izcelsmes vīrieši, kuri dzīvo Vao Bēgļu centrā un nestrādā, bez panākumiem mācās igauņu valodu un gaida starptautiskās aizsardzības statusa piešķiršanu.

"Tas viss ir labi, bet tagad iedomāsimies, ka vietējais vīrietis baseinā sāks uzmākties nepazīstamām sievietēm, blenzt uz viņām vai aiztikt viņas. Viņš jau sēdētu kamerā ar apsūdzību par uzmākšanos," norādīja izdevums.

Lasītāju komentāri zem iepriekšminētā stāsta bija lielākoties sašutuma pilnas replikas par to, kur skatās policija un pats personīgi iekšlietu ministrs Marts Helme, kurš ir pazīstams ar savu negatīvo attieksmi pret migrantiem Igaunijā.

Ziņu lente
0