Uz robežas ar Krieviju vārna nolaupījusi Igaunijas pilsoņa pasi

© Foto : pixabay.com / hjorleifurVārna. Foto no arhīva
Vārna. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ļeņingradas apgabalā vārna nozagusi Igaunijas pilsoņa pasi, kad viņš noformēja dokumentus Krievijas un Igaunijas robežas kontrolpunktā.

RĪGA, 30. decembris —Sputnik. Incidents noticis Ivangorodas automobiļu kontrolpunktā (Ļeņingradas apgabals), kur Igaunijas pilsonis ieradies no Krievijas teritorijas, lai dotos mājās, vēsta RIA Novosti.

Хоккейный клуб «Динамо» Рига - Sputnik Latvija
"Rassija, Rassija": "Dinamo Rīga" fani sašutuši par igauņu līdzjutēju uzvedību

"Kad sākās ierastā transportlīdzekļa muitas noformēšanas procedūra, pilsonis izvilka pasi. Pēkšņi pielidoja vārna. Bezkaunīgais putns izrāva dokumentu un strauji pacēlās augšup. Viss notika tik ātri, ka neviens pat nepaspēja neko saprast," — teikts ziņojumā.

Muitas posteņa darbinieki centušies palīdzēt Igaunijas pilsonim, par piesaistīja kinologus ar suņiem, taču noķert vārnu neizdevās. Tika uzrakstīts iesniegums par pases zaudējumu. Ivangorodas policijas iecirknī pilsonim iedeva Igaunijas konsulāta adresi Sanktpēterburgā, lai saņemtu dokumentus, kas nepieciešami, lai atgrieztos dzimtenē.

"Vīrietis noformējis dokumentus un atgriezies mājās. Pēc pāris dienām pase tika atrasta. Vārna izmeta to netālu no kontrolpunkta," — informē resorā, norādot, ka dokuments tomēr neder robežas šķēršanai, jo putns izrāvis no tā vienu lappusi.

Ziņu lente
0