Video

Kazahstānas problēma – cerība draudzēties ar visiem

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Notikumi Kazahstānā reāli parādījusi, ar ko beidzas daudzvektoru politika, norāda eksperts.
Notikumi Kazahstānā dāvā vērā ņemamu mācību, pati galvenā skar daudzvektoru politiku, paziņoja politiskais analītiķis, žurnāla "Evrazija.Ekspert" galvenais redaktors Vjačeslavs Sutirins.
Viņš atgādināja, kādi notikumi izvērtās 2020. gadā Baltkrievijā. Sutirins uzskata, ka valsts vispārēju destabilizāciju toreiz izdevās apturēt, pateicoties Krievijas politiskajam un ekonomiskajam atbalstam.
"Ilgus gadus Rietumu politikas mērķis bija mazināt uzticību Krievijas un Baltkrievijas attiecībās. Līdzīgas tendences bija vērojamas arī Kazahstānā. Šodien mēs redzam, ar ko beidzas cerība uz investīcijām un draudzību ar visiem, neveidojot dziļas attiecības ne ar vienu... Labi, ka Kazahstāna ir KDLO loceklis," atzīmēja eksperts sarunā ar Sputnik Baltkrievija.
Pēc Sputnik sarunbiedra domām, ļoti svarīgi ir turpināt KDLO stiprināšanu ne tikai militārajā jomā, bet arī informatīvās un sabiedriskās drošības jautājumos. Te slēpjas problēmu sakne, kas var pārvērsties sistemātiskās un militārās grūtībās, ko pēc tam nākas risināt ar militārām metodēm, norādīja Sutirins.
Programma, kurā viedokli pauda politiskais analītiķis Vjačeslavs Sutirins, publicēta Sputnik Baltkrievija YouTube kanālā.
Ziņu lente
0