Latvijā

Barjeras, rindu regulētāji un jauni veikali ziemā: Lidl ver durvis Latvijā

© Sputnik / Sergey MelkonovОткрытие магазина Lidl на улице Эйзенштейна в Риге
Открытие магазина Lidl на улице Эйзенштейна в Риге - Sputnik Latvija, 1920, 07.10.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vācu zemo cenu lielveikalu tīkls Lidl šodien, 7. oktobrī atver 15 jaunus veikalus Latvijā
RĪGA, 7. oktobris — Sputnik. Pēc pirmo piecpadsmit "Lidl" veikalu atvēršanas nenāksies ilgi gaidīt arī tirdzniecības vietu atklāšanas otrās kārtas sākumu – iespējams, tas notiks jau gada beigās, pastāstīja "Lidl Latvija" valdes priekšsēdētājs Jakobs Jozefsons, vēsta Тvnet.lv.
Pēc viņa vārdiem, otrajā kārtā plānots atvērt veikalus gan Rīgā, gan Daugavpilī un Liepājā. Lūgts precizēt, vai pasākums gaidāms jau šogad, viņš atklāja, ka veikali sāks darbu šī gada beigās vai nākamā gada sākumā.
Vācu tirdzniecības tīkla Lidl logo - Sputnik Latvija, 1920, 28.06.2021
Latvijā
Darbiniekus algo, bet kad beidzot atvērsies? Kas zināms par "Lidl" Rīgā
Jozefsons pastāstīja, ka tīkla pirmo veikalu atklāšanas laikā pie visiem tirdzniecības laukumiem uzstādītas barjeras rindu regulēšanai, uzzīmēts divu metru apzīmējums sociālās distances ievērošanai. Katrā veikalā 15 darbinieki regulēs kārtību rindās uz ielas. Nepieciešamības gadījumā viņi strādās veikalos arī vēlāk, pēc atklāšanas.
Tāpat "Lidl Latvija" vadītājs atzīmēja, ka kompānija neprasa obligātu vakcināciju koronavīrusa profilaksei no darbiniekiem, taču vadība cenšas viņus pierunāt vakcinēties. Jozefsons atteicās atklāt, cik daudzi uzņēmuma darbinieki jau ir vakcinējušies.
Iepriekš Sputnik Latvija rakstīja, ka mazumtirdzniecības tīkls "Lidl Latvija" atvērusi simtiem vakanto vietu visā Latvijā, un pirmie 15 veikali sāks darbu 7. oktobrī.
Kompānija "Lidl" strādā 30 pasaules valstīs, tās tīklā ir vairāk nekā 10 tūkstoši veikalu.
Vācu tirdzniecības tīkla Lidl logo - Sputnik Latvija, 1920, 02.09.2021
"Nu cik ilgi vēl?" – iedzīvotāja sašutusi par darba piedāvājumu krievu valodā
Ziņu lente
0