"Darba imitācija": sociālie tīkli iesmej par labklājības ministres fotogrāfiju ar lāpstu

© Saeima / Ernests DinkaМинистр благосостояния Латвии Рамона Петравича
Министр благосостояния Латвии Рамона Петравича  - Sputnik Latvija, 1920, 24.05.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sociālo tīklu lietotāji atkal kritizē Latvijas labklājības ministri - šoreiz par fotogrāfiju, kurā viņa izskatījās pārāk grezni ziedoša koka iestādīšanas laikā.
RĪGA, 24. maijs — Sputnik. Latvijas labklājības ministrei Ramonai Petravičai atkal nācās ciest par savu spilgto izskatu un mīlestību pozēt kamerā. Šoreiz kritiķi "ķērās klāt" bildei, kurā viņa piedalījās koka iestādīšanā.
Sociālo mediju lietotāji nolēma, ka fotogrāfija neizskatās reālistiska - komentētāji nepiedeva Ramonai Petravičai tik greznu izskatu, papēžus un pārāk tīru lāpstu. Savukārt dārznieki kritizēja ministri par to, ka iestādīja koku ziedēšanas laikā.
"Nu dāmas, šī te darba imitācija ir krietni pārspīlēta..." uzrakstīja Twitter Ēriks, un publicēja Latvijas labklājības ministrs Ramonas Petravičas fotogrāfiju ar lāpstu un ziedošu koku.
​Tvīta autors tāpat atzīmēja, ka fotogrāfija drīzāk atgādina lāpstas reklāmu, ko varētu piebērt ar zemi, lai izskatītos reālistiskāk.
"Labāk, lai pozē. Ka tik’ nerunā!" sarkastiski norāda Ināra Zeltiņa.
"Augstpapēžu kurpēs???" brīnās Dita Traida.
​ "Gribētos redzēt pēdējās 5 minūtes darba pirms tapa foto. - Un pieturies pie lejkannas, lūdzu! - Tējkannas? - Tās, kas zaļa! - Tikai neaplej manu kleitu! - To, kas pēc naktskrekla izskatās? - Smaidam!" citē izdomātu dialogu Guntars Meluškāns.
​"Cienījams pieteikums balvai "Gada Drāznieks 2021" kategorijā "Paturi manas špiļkas"," uzskata Edgars Raginskis.
​"Lāpstai varēja cenu birku vismaz noņemt..." sašutis vērīgs Andris Kulbergs.
"Vai Labklājības ministrija varētu komentēt šo spožo priekšvēlēšanu foto? Nepietika ar C19 uzliesmojumiem sociālās aprūpes iestādēs?" pieprasa paskaidrojumus Mareks Matisons, pievienojot bildi, spriežot pēc visa, no tā paša pasākuma, bet jau paplašinātā sastāvā un bez aizsargmaskām.
​Tomēr bija arī tādi komentētāji, kuri nostājās Ramonas Petravičas pusē.
"Kas vainas bildei...? Ļoti jauka! Saskaitiet skaisto apkārt un paši būsiet laimīgi," aicina Ines Fiore.
​"Skauģi uzbrūk emancipētai sievietei politikā. Kauns!" kaunina kritiķus Jānis Bērziņš.
Atgādinām, ka Latvijas labklājības ministre Ramona Petraviča var palielīties ar skaistu figūru un nekautrējas pozēt fotogrāfiem, bet pēc tam publicēt savus fotoattēlus Instagram. Pirms stāšanās amatā sociālajos tīklos varēja atrast pat bildes, kurās viņu varētu redzēt peldkostīmā. Tiesa gan, būdama ministre, viņa atteicās no šādām bildēm.
Ziņu lente
0