Video

"Slikti ceļi? Mums tie nav vajadzīgi!" Video par fermu uz Marsa uzspridzināja internetu

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Friendly team and big ambitions!" Četras minūtes ilgs video ieraksts par vienkārša Krievijas fermera dzīvi Marsa kiberfermā savaldzinājis tūkstošiem interneta lietotāju un pat "Roskosmos" vadītāju Dmitriju Rogozinu.

Krievijas fermeris jau uz Marsa! Šis video "uzspridzināja" internetu un iekaroja "Roskosmos". Īsmetrāžas filmas par Krievijas kiberfermu uz Sarkanās planētas režisors un scenārists ir Sergejs Vasiļjevs. Galvenajā lomā - Sergejs Čihačovs.

"Roskosmos" vadītājs Dmitrijs Rogozins nosauca filmu par meistarīgu un paziņoja, ka tās galvenais vēstījums ir ļoti pareizs.

"Šajā gadījumā tēze par Krievijas ekspansiju kosmosā un labvēlīgas vides radīšanu cilvēka ekspedīciju nodrošināšanai uz citām planētām atbilst mūsu mērķu un uzdevumu izpratnei. Tāpēc šī meistarīgā īsfilma teicami ataino krievu raksturu, kas paradoksāli apvieno kāri pēc mūsdienīgām tehnoloģijām un viduslaiku dzīvesveida saglabāšanu laukos," uzrakstīja "Roskosmos" vadītājs savā Facebook lapā.

Šajā īsfilmā ir daudz atsauksmju uz reālajām lietām. Piemēram, QR kods uz govs sāna ved uz Rogozina Twitter mikroblogu. Tāpat filmā redzams plakāts ar Rogozina fotogrāfiju un aicinājumu: "Padarīsim Sarkano planētu zaļu".

Robots pie šķūņa, kas parādās filmas vidū, atgādina Krievijas robotu kosmonautu "Fjodoru" - "Roskosmos" prečzīmi.

Ziņu lente
0