Briti novērtējuši kara mūzikas festivālu Krievijā

© Sputnik / Илья Питалев / Pāriet pie mediju bankasПоказательное представление фестиваля "Спасская башня"
Показательное представление фестиваля Спасская башня - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Festivālā skan militārā, klasiskā, tautas un estrādes mūzika, notiek armijas orķestru defilē un deju šovi, priekšnesumi ar ieročiem, lāzera un pirotehnikas priekšnesumi.

RĪGA, 10. septembris - Sputnik. Britu izdevums publicēja aprakstu, kas veltīts kara mūzikas festivālam "Spasskaja bašņa" (Spasskas tornis) – tas nesen aizritēja Kubinkā, Piemaskavā, vēsta RIA Novosti.  Izdevuma Daily Mail lasītāji ļoti silti novērtēja spilgtos salūtus un pasākuma vērienu.

"Malacis, Krievija. Tālāk būtu jāsaka: "Es arī gribu!"," rakstu komentēja TheLionessRampant.

"Ja mest pie malas politiku, izskatās vareni," atzīmēja Yabba_Dabba_Dooo.

Фламенко и всадники на Спасской башне - Sputnik Latvija
Flamenko un zirgi Sarkanajā laukumā: "Spasskaja bašņa" festivāla krāsas

Starptautiskais kara mūzikas festivāls "Spasskaja bašņa" ir valstu vadītāju goda sardzes vienību un labāko Krievijas un ārvalstu kara orķestru parāde.

Festivālā skan militārā, klasiskā, tautas un estrādes mūzika, notiek armijas orķestru defilē un deju šovi, priekšnesumi ar ieročiem, lāzera un pirotehnikas priekšnesumi.

2020. gadā festivāls "Spasskaja bašņa" bija ieplānots no 28. augusta līdz 6. septembrim.

Organizatori cerēja, ka festivālā piedalīsies Krievijas kolektīvi, kas pārstāv gandrīz visas Krievijas varas iestādes. Tomēr, lai izvairītos no epidemioloģiskās situācijas pasliktināšanās Maskavā, festivāls tika atcelts. Vērienīgais pasākums notiks tikai nākamgad – no 27. augusta līdz 5. septembrim.

Ziņu lente
0