Piedzēries igaunis Lietuvā piekāvis ukraini Krievijas dēļ

© Sputnik / Табылды КадырбековМужчина показывает разбитый кулак
Мужчина показывает разбитый кулак - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kauņas pilsētā Igaunijas iedzīvotājs un Ukrainas pilsonis sakāvušies pēc strīda bārā par Krievijas un Ukrainas attiecībām.

RĪGA, 22. aprīlis — Sputnik. Kauņas pilsētā Igaunijas iedzīvotājs un Ukrainas pilsonis sakāvušies pēc strīda par Krievijas un Ukrainas attiecībām, vēsta Sputnik Lietuva, atsaucoties uz Lietuvas Ģenerālprokuratūru.

Военные учения в Литве - Sputnik Latvija
Lietuvas zemessargi sakāvušies mācībās Vācijā

Portāls atzīmēja, ka konflikts noticis kādā bārā Kauņas centrā aizvadītās nedēļas sākumā. Vīrieši apsprieduši Ukrainas darbības un attiecības ar Krieviju. Oponentu domas dalījās, un strīds izvērsās kautiņā uz ielas — vīrieši izgāja no bāra, un igaunis nogāzis zemē ukraini un sācis viņu sist. Cietušais Ukrainas pilsonis nogādāts slimnīcā, taču kautiņā viņš guvis tikai nelielas traumas.

Vēlāk Igaunijas iedzīvotājs atvainojies par incidentu. Savukārt piekautais ukrainis paziņojis, ka viņam nav pretenziju pret uzbrucēju un lūdzis pārtraukt pirmstiesas izmeklēšanu. Viņš pastāstīja, ka pirms dažām dienām ieradies Lietuvā peļņā, taču pēc šī incidenta vēlas atgriezties dzimtenē.

Ziņu lente
0