Britu tūristi Vecrīgā nopostījuši restorāna vasaras terasi

© Rīgas pašvaldības policijaBritu tūristi Vecrīgā izdemolējuši restorāna vasaras terasi, 2017. gada 6. jūlijs
Britu tūristi Vecrīgā izdemolējuši restorāna vasaras terasi, 2017. gada 6. jūlijs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kārtējo huligānisko nedarbu Vecrīgā sarīkojuši britu tūristi – šoreiz tie nav spējuši paiet garām puķu podiem.

RĪGA, 8. jūlijs — Sputnik, Jeļena Kirillova. Trakgalvjus piefiksējuši vakar agri no rīta Rīgas pašvaldības policijas videonovērošanas centra darbinieki. Pateicoties kamerām, kārtības sargi varēja redzēt tūristu kompāniju — piecus cilvēkus. Kaļķu ielā divi no viņiem nespēja paiet garām restorāna vasaras terasei un sāka dragāt podus ar ziediem — vīrieši izrāva puķes ar saknēm un zemi, ko izmētāja pa bruģakmeņiem un terases jumtu.

Alus pudeles - Sputnik Latvija
Latvija piesaista somu alkotūristus

Vienubrīd viens no vandāļiem pat novilka bikses un sāka demonstrēt garāmgājējiem savu dzimumlocekli. Drīz vecpuišu ballītes vietā ieradās policija, kas operatīvi atrada un aizturēja abus huligānus. Izrādījās, ka atpūtnieki bija tūristi no Lielbritānijas.

Sākumā Rīgas viesi visu noliedza, taču bija spiesti atzīt, ka izpostījuši terasi. Izrādījās, ka kopā ar ziediem tūristi saplēsuši arī vienu lampas abažūru.

Rezultātā abiem "jokdariem" tika sastādīts administratīvais protokols par huligānismu un viņi tika sodīti — viens par 150 eiro, bet otrs (ekshibicionisma mīļotājs) — par 200 eiro.

Ziņu lente
0