"Way to go": kāpēc Krievijas ĀM rāda ASV valsts sekretāram "Napoleona atkāpšanos"

© Sputnik / Илья Питалев / Pāriet pie mediju bankasВыставка "Наполеон. Жизнь и судьба"
Выставка  Наполеон. Жизнь и судьба - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Strīds Twitter tīklā starp ASV valsts sekretāru Maiku Pompeo un Krievijas Ārlietu ministrijas diplomātiem bija lakonisks, toties jo spilgts. ĀM parādīja, kas notiek ar tiem, kuri iet pret Krieviju ar "stingru kursu".

RĪGA, 6. janvāris — Sputnik. ASV valsts sekretārs Maiks Pompeo savā mikroblogā Twitter drosmīgi un pārgalvīgi publicēja Krievijas prezidenta Vladimira Putina fotogrāfiju un papildināja to ar izteikumiem par to, ka neviena ASV administrācija nav īstenojusi pret Krieviju tik stingru kursu kā Donalda Trampa administrācija.

"Pilnīga apstāšanās. Paskatieties uz faktiem," ar kaut kādiem viņam vien zināmiem "sasniegumiem" palepojās Pompeo.

​Krievijas diplomāti novērtēja aizejošā ASV prezidenta administrācijas bravūru un atbildēja ar daiļrunīgu Ādolfa Nortena gleznas "Napoleona atkāpšanās" fragmentu.

Krievijas ĀM publicētajā gleznas fragmentā redzams, kā domīgais un skumjais Napoleons kopā ar savu salauzto armiju dodas prom. Tādā pašā virzienā – piezīmēja krievu diplomāti – vajadzētu doties arī "spicajiem puišiem" no Trampa administrācijas – prom no Maskavas.

"Way to go, tough guys... #LeadingFromTheFront," atbildes publikāciju parakstīja Krievijas Ārlietu ministrija.

​ASV valdība pastāvīgi pūlas provocēt Maskavu ar Krievijai naidīgiem izteikumiem, tomēr Krievija norāda, ka ASV nevajadzētu censties risināt pašām savas iekšējās problēmas ar uzbrukumiem Krievijai.

Ziņu lente
0