No vizuļiem līdz pidžamai: ko vilkt mugurā Jaungada svētkos?

CC0 / unsplash / Празднование Нового года
Празднование Нового года  - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ja vēl aizvien nav izdevies izraudzīties tērpu svētku naktij vai tēlu dažādība mulsina, iesakām kaut uz mirkli nomierināties un izpētīt Sputnik eleganto izlasi.

RĪGA, 31. decembris – Sputnik. Atzīsim godīgi: mums visiem 2020. gadā nekādu lielo iemeslu jautrībai un priekam nebija. Arī Jauno gadu būsim spiesti sagaidīt šaurā tuvinieku vai draugu lokā – koronavīruss nekur nav pazudis. Tomēr tāpēc jau nevajag atteikties pat no mazākās iespējas palutināt sevi un izbaudīt tradicionālo gatavošanos svētkiem un "īstā" tērpa meklējumus.

Pat ja esat lepni nolēmuši sagaidīt Jauno gadu vienatnē, tas nenozīmē, ka nevarat sevi iepriecināt! Ko vilkt mugurā Jaunajā gadā un saglabāt atmiņā skaistu tēlu? Par to stāsta Sputnik Baltkrievija.

Kleitas ar metālisku spīdumu

Рождественский базар на Plaza Mayor в Мадриде - Sputnik Latvija
Vienkārši un gaumīgi: kā sagaidīt Jauno gadu mājās

Ja pamatīgi apnikuši vizuļi, iesakām pievērs uzmanību citam "spīdošam" variantam – kleitu ar metālisku spīdumu. Nostalģisks un zaigojošs tērps disko stilā būs lieliski piemērots ballītei un piesaistīs uzmanību.

Bikškostīms

Ofisa modes elementi vēl joprojām iekaro pozīcijas. Klasiskais bikškostīms – platas bikses un oversize žakete būs viens no labākajiem tēliem Jaungada ballītē. Papildiniet to ar zaigojošu bra, zīda kreklu vai par lureksa zeķēm.

Sasienamas kleitas

Sasienamas minikleitas ar "pleciņiem" ir viens no populārākajiem variantiem modes blogeru vidū un masu zīmolu kolekciju elements. Ja vēlaties izstrādāt autentiskāku tēlu ar vizuļiem no 80. gadiem, nāksies apciemot vintāžas veikalu vai lietotu apģērbu tirgotavu.

Kleita-kombinē

Klasiskais un daudziem pazīstamais tēls – kombinē – nekad nebūs vecmodīgs. Ja vēl nav izdevies sameklēt īsto modeli, tagad ir īstais brīdis padomāt! Klasisko kleitiņu var kombinēt ar daudziem garderobes elementiem, pat vīrišķīgu žaketi, milzīgu svīteri, omulīgu kārdiganu un kreklu. Ieslēdziet fantāziju!

Slēgta kleita ar vizuļiem

Рождественский рынок на Домской площади в Риге - Sputnik Latvija
Kādu tērpu izvēlēties Jaungada ballītei

Kleitas ar vizuļiem – slēgtas no priekšpuses, ar izgriezumu aizmugurē vai gurnu līnijā – domātas dāmām, kas necieš kompromisus un vienmēr cenšas kļūt par vakara karalieni. Tāpēc modīgo zīmolu jaungada piedāvājumos acis žilbst no vizuļiem.

Pidžama ar spalvām

Pidžamas un visi pārējie "mājas tērpi" šogad kļuvuši neparasti populāri. Tāpēc svētku pidžama no zīda, atlasa vai samta, kur nu vēl spalvām rotāta, būs īstā visiem komforta mīļotājiem.

Ziņu lente
0