"Šie puiši nejoko": britus sajūsminājuši Krievijas speciālo uzdevumu spēki

© Sputnik / Екатерина Штукина / Pāriet pie mediju bankasВоенный парад в честь 71-й годовщины Победы в ВОВ
Военный парад в честь 71-й годовщины Победы в ВОВ - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Britu preses izdevuma fotostāstu par to, kā Krievijas Federālā sodu izpildes dienesta speciālo uzdevumu spēki iegūst tiesības uz sarkano bereti, komentēja lasītāji.

RĪGA, 5. oktobris - Sputnik. Britu tabloīds Daily Mail publicēja fotogrāfijas par to, kā Krievijas Federālā sodu izpildes dienesta speciālo uzdevumu spēki iziet pārbaudījumus, lai iegūtu tiesības nēsāt sarkano bereti. Izdevuma lasītāji ar sajūsmu komentēja šo fotostāstu, vēsta RIA Novosti.

Военнослужащий береговых войск Балтийского флота во время тактических учений в Калининградской области - Sputnik Latvija
Sarkanie draudi. Kādus briesmu stāstus par Krievijas armiju raksta Rietumu mediji

Pārbaudījumi notika 27. septembrī Mordovijā, tiesības nēsāt sarkano bereti aizstāvēja 85 speciālo uzdevumu vienības karavīri no 38 Krievijas reģioniem. Speciālo uzdevumu vienību darbinieku vīrišķības augstāko zīmi ieguva 7 kareivji, stāsta Daily Mail

"FSID darbinieki var būt stingrāki nekā puse armiju Eiropas Savienībā," uzskata Galahad.

"Ar krieviem labāk nestrīdēties. Kad viņiem beigsies patronas, viņi sados pa ādu pat tuvcīņā," pajokoja HRH Made in Cardiff

"Šie puiši nejoko," uzskata Yabba_Dabba_Dooo.

"Lūk, kāpēc no viņiem baidās visa pasaule. Paskatieties uz mūsējiem... tie viņiem pat par kājslauķi neder," atzīmēja Speak4myown.

Tikpat sajūsmināti lasītāji iepriekš bija par Daily Mail, The Sun un Daily Mirror rakstiem, kas bija veltīti fotokonkursam "Rosgvardes skaistules".

Daudzi lasītāji novērtēja konkursa dalībnieču pievilcību.

"Nesen mēģināju atcerēties, kā sauca krievu snaiperi, kas Otrā pasaules kara laikā nogalināja vairāk nekā 200 nacistus. Šīs sievietes ir skaistas. Bīstamas. Eksotiskas. Esmu pārliecināts, ka Vladimirs Putins viņas ciena un uzticas viņām," rakstīja Daganflyer.

"Viņas izskatās daudz labāk, nekā viņu smagnējās britu kolēģes," rakstīja Malthus.

"Krievu sievietes valda Eiropas skaistuma pasaulē, no viņām daudz neatpaliek Polija un Ungārija," viedokli pauda Erica67.

"Krievija... Tur vīrieši vēl aizvien ir vīrieši, bet sievietes ir sievietes," atzīmēja Prima Vera.
Ziņu lente
0