Kļuvis zināms, kā Tramps reaģējis pēc Vladimira Putina garām palaistā tālruņa zvana

© Sputnik / Илья Питалев / Pāriet pie mediju bankasПрезидент России Владимир Путин и президент США Дональд Трамп в Осаке
Президент России Владимир Путин и президент США Дональд Трамп в Осаке - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
2017. gadā oficiālas tikšanās laikā ar Lielbritānijas delegāciju Baltajā namā kāds pieminēja neseno Vladimira Putina tālruņa zvanu.

RĪGA, 30. augusts — Sputnik. ASV prezidents Donalds Tramps sakliedzis uz savu bijušo padomnieku nacionālās drošības jautājumos Maiklu Flinnu par to, ka politiķis nav viņam paziņojis par Krievijas prezidenta Vladimira Putina telefona zvanu, stāsta RIA Novosti. Par to pastāstījis Lielbritānijas toreizējās premjerministres Terēzas Mejas administrācijas bijušais vadītājs Niks Timotijs.

Sarunā ar izdevumu Newsweek viņs atcerējās, kā 2017. gadā oficiālas tikšanās laikā ar Lielbritānijas delegāciju Baltajā namā kāds pieminēja neseno Vladimira Putina tālruņa zvanu. Pēc tam Tramps sācis kliegt uz Flinnu.

ASV prezidents Donalds Tramps - Sputnik Latvija
Tramps izsludinājis rīkojumus tirdzniecības jautājumos un aizmirsis tos parakstīt

"Patiešām kliedza. Tas notika oficiālā sarunā ar apkalpojošo personālu un skaistiem traukiem, un viņš pamatīgi sabļāva uz viņu pāri galdam," atcerējās Timotijs.

Bijušais ierēdnis atcerējās, ka pēc tam Tramps skaļi piebildis: "Ja Putins vēlas aprunāties, vienkārši savieno viņu ar mani."

Atvaļinātais ģenerālleitnants Maikls Flinns pildīja valsts prezidenta padomnieka nacionālās drošības jautājumos pienākumus laikā no 2017. gada 20. janvāra līdz 13. februārim. Flinns pameta posteni pēc pārmetumiem par to, ka nav pilnībā atklājis savu sarunu saturu ar Krievijas bijušo vēstnieku ASV Sergeju Kisļaku. Mediji, atsaucoties uz specdienestiem, apgalvoja, ka viņš esot apspriedis at diplomātu pret Krieviju vērsto ASV sankciju iespējamo atcelšanu. Pats padomnieks to noliedza. Kremlis informēja, ka Flinns patiešām sarunājies ar Kisļaku, taču sarunas saturs ir atspoguļots nepatiesi.

Ziņu lente
0