ASV koronavīrusa epidēmijas fonā palielinās šaujamieroču pārdošanas apjomi

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Saskaņā ar amerikāņu telekanāla datiem, viena no lielākajiem ASV ieroču tirgotājiem ammo.com ienākumi februārī palielinājušies par 309%, savukārt pasūtījumu skaits palielinājies par 222%.

RĪGA, 22. marts – Sputnik. ASV jaunā koronavīrusa tipa izplatīšanās fonā strauji pieaug šaujamieroču pārdošanas apjomi, vēsta RIA Novosti ar atsauci uz amerikāņu telekanālu ABC.

Saskaņā ar telekanāla datiem, viena no lielākajiem ASV ieroču tirgotājiem ammo.com ienākumi februārī palielinājušies par 309%, savukārt pasūtījumu skaits palielinājies par 222%. Veikala pārstāvji nosaukuši esošo pārdošanas apjomu par iepriekš nebijušu.

Президент Эгилс Левитс - Sputnik Latvija
Politika
Latvijas prezidents paziņoja, ka Saeima ir rīcībspējīga un var turpināt darbu attālināti

Telekanāls skaidro šaujamieroču pieprasījuma kāpumu ar to, ka policija ir spiesta samazināt rīkoto operāciju skaitu koronavīrusa uzliesmojuma dēļ. Atsevišķi policijas iecirkņi dodas uz izsaukumu tikai ārkārtas situāciju gadījumā, savukārt sīkie noziegumi tiek apstrādāti telefoniski vai arī informētājiem pašiem ir jāierodas policijas iecirknī liecības sniegšanai.

Pasaules Veselības organizācija 11. martā pasludināja jaunās koronavīrusa infekcijas Covid-19 uzliesmojumu par pandēmiju. Pasaulē inficēti jau vairāk nekā 308 tūkstoši cilvēku, vairāk nekā 13 tūkstoši miruši.

Ziņu lente
0