Zakerbergs apsolīja sadusmot cilvēkus ar Facebook jauno pieeju saturam

© Sputnik / Владимир Астапкович / Pāriet pie mediju bankasМарк Цукерберг
Марк Цукерберг - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sociālais tīkls arī turpmāk nodzēsīs kaitīgas informācijas saturu, taču pieturēsies pie saviem principiem.

RĪGA, 2. februāris – Sputnik. Facebook korporācijas prezidents Marks Zakerbergs Silicon Slopes samitā Amerikas Jūtas štatā paziņoja par jaunu pieeju sociālajā tīklā publicētajam saturam, kura pamatprincipi ir autoru viedokļu paušanas brīvības aizsardzība un datu šifrēšanas nodrošināšana, vēsta RIA Novosti.

"Šī ir jauna pieeja, un es domāju, ka tā sadusmos daudzus cilvēkus. Taču, taisnību sakot, arī vecā pieeja daudzus kaitināja, tādēļ aicinu izmēģināt kaut ko citu," citē Zakerbergu CNBC.

Pēc Zakerberga sacītā, sociālais tīkls turpinās nodzēst kaitīgas informācijas saturu, taču pieturēsies pie saviem principiem.

Ноутбук на столе с интернет-страницей Google - Sputnik Latvija
Latvija vēlas aplikt ar nodokli Google un Facebook, taču baidās no ASV

Iepriekš Amerikas administrācijas un Kongresa pārstāvji kritizēja Facebook un virkni citu kompāniju par nepietiekamiem pasākumiem citu valstu iejaukšanās novēršanā ASV vēlēšanās ar sociālo tīklu palīdzību. Tostarp Kongresā pieprasīja, lai kompānijas pastiprina Interneta resursu darbības noteikumus.

Kompāniju Facebook un tās sociālo tīklu 2004. gada 4. februārī nodibināja Marks Zakerbergs. Facebook galvenais birojs atrodas Kalifornijā. Facebook pieder virkne citu populāru servisu, tādi kā Messenger, Instagram un WhatsApp.

Ziņu lente
0