Emigrācija? Pusaudzis pamanījis Lohnesas briesmoni Kanādā

© Sputnik / Игорь Подгорный / Pāriet pie mediju bankasКончезеро
Кончезеро - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Puisis pamanījis dīvainu radījumu, kas pabāzis galvu no ūdens Banfa nacionālajā parkā Alberta provincē, un pat paspējis to nofotografēt.

RĪGA, 26. maijs – Sputnik. Amerikāņu pusaudzis apgalvo, ka redzējis Lohnesas briesmoni brīvdienu laikā Kanādā, vēsta Sputnik Baltkrievija, atsaucoties uz izdevumu Daily Mail.

Nesija ir atgriezusies: pēc ilga pārtraukuma Lohnesas briesmonis uzņemts video - Sputnik Latvija
Nesija ir atgriezusies: pēc ilga pārtraukuma Lohnesas briesmonis uzņemts video

Incidents noticis Banfa nacionālajā parkā Alberta provincē, kur zēns atpūties kopā ar ģimeni. Viņš nolēmis izpeldēties un nokāpis pie ezera. Tur viņš pamanījis, ka no ūdens galvu pabāzis kaut kāds dīvains radījums. Zēns pasaucis māsu, lai pārliecinātos, ka viņam nerādās. Arī meitene ieraudzījusi kaut ko neparastu.

Puisis paspējis nofotografēt neparasto būtni un pēc attēla rūpīgas izpētes secinājis, ka tas ir visā pasaulē pazīstamais Lohnesas briesmonis.

Jāņem vērā, ka vieta, kur pusaudzis pamanījis radījumu, atrodas 4 tūkstošu jūdžu (aptuveni 6500 km) attālumā no Lohnesas ezera Skotijā.

Atgādināsim, ka pirmās ziņas par Lohnesas briesmoni attiecināmas uz VI gadsimtu, taču visa pasaule par šo radījumu uzzināja, kad tika publicēta pirmā fotogrāfija – to 1934. gadā uzņēma pulkvedis Roberts Kenets Vilsons.

Ziņu lente
0