Vācijā latviešiem, piedraudot ar ieročiem, atņēma naudu mašīnas iegādei

© Bernd Thissen / dpa / AFPПолицейский автомобиль в Германии
Полицейский автомобиль в Германии - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jauns pāris no Latvijas aizbrauca pirkt mašīnu uz Vāciju, taču "dīleris" ieveda viņus mežā, kur viņu jau gaidīja sabiedrotais ar ieroci – beigās ģimene palika gan bez jauna automobiļa, gan bez naudas.

RĪGA, 4. maijs – Sputnik. Vācijā apzagts jauns pāris no Latvijas, kurš plānoja iegādāties tur mašīnu – viņiem atņēma naudu, kā arī mobilos telefonus, paziņoja Hesenes federālās zemes policijas preses dienests.

Южнополярный поморник - Sputnik Latvija
Antarktīdas pētniekus no Latvijas aplaupīja putni

Incidents notika ceturtdien, 2. maijā. Cietušie vērsās policijā tās pašas dienas vakarā. Jaunietis un meitene, abiem ap 20 gadiem, pastāstīja, ka vēl atrodoties Latvijā, vienojās ar vācu automobiļu pārdevēju par pirkumu. Norunātajā laikā pāris ar autobusu atbrauca uz Frankfurti pie Mainas, pieturā viņus jau gaidīja pārdevējs un vēl viens cilvēks. Viņi kopā iesēdās viņu automobilī un it kā devās skatīties mašīnu, kuru izvēlējās latvieši. Taču pa ceļam mašīna pēkšņi iegriezās mežā – starp Līsbergu un Usenbornu, – kur parādījās "pārdevēja" sabiedrotais, viņš bija maskā un bruņojies ar ieroci. Piedraudot ar ieroci, viņi atņēma latviešiem visu naudu, kura tiem bija līdzi, kā arī mobilos telefonus, un aizbēga.

Nezināmā mežā bez sakaru līdzekļiem palikušais jaunais pāris kādu laiku maldījās, kamēr, beidzot, izgāja uz ceļa un aizbrauca līdz policijas iecirknim.

Zādzības izmeklēšanu veic Frīdbergas policija, kura jau ir izplatījusi sludinājumus par iespējamo nozieguma liecinieku meklēšanu.

Ziņu lente
0