Netālu no Ukrainas prezidenta kandidāta mājas aizturēti noziedznieki ar ložmetēju

© Sputnik / Стрингер / Pāriet pie mediju bankasКандидат в президенты Украины, актер Владимир Зеленский
Кандидат в президенты Украины, актер Владимир Зеленский - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ukrainas iekšlietu ministra padomnieks informēja, ka aizturēta ļaundaru grupa, kuri gatavojuši slepkavību, atriebības mudināti.

RĪGA, 16. aprīlis — Sputnik. Kijevas apgabala Ivankoviču ciemā, netālu no Ukrainas prezidenta kandidāta mājas policija aizturējusi bruņotu noziedznieku grupu, savā lapā Facebook paziņoja Ukrainas parlamenta deputāts, iekšlietu ministra padomnieks Antons Geraščenko.

Vienotā valsts elektronisko deklarāciju reģistra dati liecina, ka māja šajā ciemā pieder Vladimiram Zeļenskim, Ukrainas prezidenta kandidātam, vēsta RIA Novosti.

Заседание Верховной рады Украины - Sputnik Latvija
Viedoklis
Kāpēc Kijevā izskan draudi par prezidenta ieslodzīšanu cietumā?

A.Geraščenko atklāja, ka neidentificētās personas pārbūvējušas apvidus automašīnu un pārveidojušas to par "savdabīgu tačanku" – aizmugures sēdekļu vietā uzstādīts lielkalibra ložmetējs DŠK. Ar to bruņotie cilvēki paslēpušies mežā netālu no ceļa, kas ved uz Ivankoviču ciemu.

Ukrainas iekšlietu ministra padomnieks informēja, ka viņi gatavojuši slepkavību, atriebības mudināti.

Savukārt Ukrainas ģenerālprokurors Jurijs Lucenko savā lapā Facebook apgalvoja, ka noziedznieki plānojuši uzbrukt kādai "kriminālai autoritātei" no Ļvovas.

Vēlāk šo informāciju atsauca Lucenko preses sekretāre Larisa Sargana. Viņa paskaidroja, ka aizturētajiem neesot nekāda sakara ar Vladimiru Zeļenski.

Šī gada 31. martā notika Ukrainas prezidenta vēlēšanas. Neviens no kandidātiem neieguva uzvarai nepieciešamos 50% balsu, tāpēc tika ieplānota otrā vēlēšanu kārta.

Tajā piedalās Vladimirs Zeļenskis un valsts pašreizējais prezidents Petro Porošenko. Balsošana notiks 21. aprīlī.

Ziņu lente
0