Nenoskaidrota persona ar nodomu taranējusi Ukrainas vēstnieka Lielbritānijā automašīnu

© REUTERS/Jon SuperПолицейские Манчестера
Полицейские Манчестера - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sestdienas rītā Londonā notika incidents, pēc kura policija ielenca veselu rajonu. Ceļu satiksmes negadījuma vaininieks tika aizturēts pēc apšaudes.

RĪGA, 14. aprīlis – Sputnik. Kāds cilvēks ar nodomu taranējis Ukrainas vēstnieces Lielbritānijā Natālijas Gaļibarenko automašīnu Londonā. Policijai izdevās aizturēt vaininieku pēc apšaudes, vēsta Sputnik Baltkrievija, atsaucoties uz izdevumu The Telegraph.

Самолет Airbus A220-300 (Bombardier CS300) авиакомпании airBaltic в аэропорту Рига - Sputnik Latvija
Ārkārtas situācija Londonas lidostā: 8 pasažieri cietuši lidmašīnas evakuācijas laikā

Incidents noticis 13. aprīlī pie Ukrainas vēstniecības Holandes parkā Kensigtonā. Vēstniecības pārstāvis pastāstīja, ka persona automašīnā ar nodomu ietriekusies auto, ko izmanto diplomāte Natālija Gaļibarenko. Vēstniecībai radās iespaids, ka nezināmā persona rada apdraudējumu un vērsās policijā, informēja The Telegraph.

Lai atrastu CSN vaininieku, policija ielenca visu rajonu. Zināms, ka policisti bija spiesti izmantot šaujamieročus, lai aizturētu vīrieti. Sīkāka informācija par viņa tautību un vecumu nav sniegta.

Vēstniecība informēja, ka Gaļibarenko nav saņēmusi nekādas draudu ziņas. Ukrainu diplomāti nezināja, ar ko varētu būt saistīts tīšais CSN. To nāksies noskaidrot policijai

Ziņu lente
0