Wizz Air atklājusi jaunu maršrutu no Rīgas uz Kijevu

© Sputnik / Sergey MelkonovСамолет Airbus A320-200 авиакомпании Wizz Air в аэропорту Рига
Самолет Airbus A320-200 авиакомпании Wizz Air в аэропорту Рига - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Aviokompānija Wizz Air izpildījusi solīto: tagad pārvadātājs nogādā pasažierus no Rīgas uz Kijevu bez pārsēšanās.

RĪGA, 3. marts – Sputnik. 2018. gada augustā kļuva zināms par ungāru zemo cenu lidsabiedrības Wizz Air plāniem atklāt tiešo reisu no Rīgas uz Kijevu.

Kā ziņoja Sputnik Latvija, lidojumiem bija jāsākas no 2019. gada 2. marta. Aviopārvadātājs informēja par to, ka lidmašīnas jaunajā maršrutā lidos trīs reizes nedēļā – pāra skaitļu dienās.

Koferi. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Ryanair jaunie bagāžas pārvadāšanas noteikumi: pasažieri lauž nost riteņus čemodāniem

Saskaņā ar Rīgas lidostas informāciju, Wizz Air nenovirzījās no ieplānotā. No sestdienas, 2. marta, aviokompānija atklāja tiešo reisu no Rīgas uz Kijevu, vēsta Mixnews.lv.

Izņemot Kijevu, Wizz Air no Rīgas lido uz Bari, Barselonu, Bergenu, Donkasteru, Dortmundi, Kutaisi, Londonu, Oslo, Reikjavīku, Telavivu, Elatu un Eindhovenu.

Ungārijas zemo cenu lidsabiedrība strādā galvenokārt Centrāleiropas tirgū. Aviokompānijas flotē ir ap 270 lidmašīnām. No Budapeštas vien Wizz Air veic lidojumus uz 63 galamērķiem, vispārējais aviokompānijas maršrutu tīkls sastāv no vairāk nekā 140 pilsētām visā pasaulē. 2017. gadā Wizz Air ieņēma 10. vietu Eiropas labāko zemo cenu lidsabiedrību sarakstā (pirmajā vietā bija Norwegian), pēc Skytrax versijas, taču 2018. gadā neiekļuva reitinga Top 10.

Rīgas lidostā Wizz Air darbojas kopš 2010. gada un, saskaņā ar 2018. gada datiem, pa šo laiku pārvedusi vairāk nekā 2,8 miljonus pasažieru.

Ziņu lente
0