Twitter parādīsies jauna funkcija

© Sputnik / Alexander Kryazhev / Pāriet pie mediju bankasСоциальная сеть Twitter
Социальная сеть Twitter - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Izstrādājamā funkcija būs pieejama, nospiežot taustiņu "Padalīties" (Retweet).

RĪGA, 2. marts – Sputnik. Mikroblogu serviss Twitter izstrādā jaunu funkciju, pateicoties kurai lietotāji varēs slēpt nevēlamus komentārus zem savām publikācijām, vēsta izdevums Tech Crunch.

Funkcija būs pieejama, nospiežot taustiņu "Padalīties" (Retweet), atzīmē izdevums.

Страница сайта Twitter в окне браузера компьютера - Sputnik Latvija
Project Veritas: Twitter darbinieki caurlūko lietotāju ziņojumus

Saskaņā ar Tech Crunch informāciju, par jauninājumu savā Twitter profilā paziņoja kompānijas produktu vecākā menedžere Mišela Jasmīna Haka. Pēc viņas sacītā, lietotājiem ne vienmēr izdodas pasargāt savus paziņojumus no negatīviem komentāriem ar esošo funkciju palīdzību. Piemēram, pasūdzēties par publikācijas atbildēm var tikai tajos gadījumos, ja tie pārkāpj kompānijas noteikumus. Jaunā funkcija ļaus paplašināt mikroblogu moderatoru iespējas.

Taču, kā precizē RIA Novosti, nevēlamās atbildes netiks pilnībā dzēstas. Tiek atzīmēts, ka citi lietotāji varēs apskatīties komentārus, kurus publikācijas autors noslēpis, ar funkcijas "Parādīt slēptos tvītus" (Show Hidden Tweets).

Kompānija Twitter apstiprinājusi Tech Crunch, ka nodarbojas ar šīs funkcijas aktīvu izstrādi.

Kā atzīmē izdevums, lietotāji izvairīsies no aizvainojošas uzvedības, zinot, ka viņu komentāri var tikt noslēpti. Tajā pašā laikā, pēc Tech Crunch domām, pastāv bažas, ka opciju izmantos negodprātīgi politiķi, virzot savu dienas kārtību.

Ziņu lente
0