Britu students parādīja enerģijas dzērienu lietošanas sekas

© Sputnik / Алексей Мальгавко / Pāriet pie mediju bankasПродажа энергетических напитков
Продажа энергетических напитков - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Divdesmit vienu gadu vecais jaunietis nedēļā izdzēra apmēram 45 enerģijas dzēriena bundžas – ap trim litriem dzēriena dienā.

RĪGA, 14. februāris – Sputnik. Pārmērīgas enerģijas dzērienu lietošanas rezultātā britu students salauza četrus zobus un nopietni sabojāja pārējos, vēsta RIA Novosti, atsaucoies uz Daily Mail.

Saskaņā ar izdevuma informāciju, 21 gadu vecais jaunietis izdzēra nedēļā apmēram 45 enerģijas dzēriena bundžas – ap trim litriem dzēriena dienā. Viņš paskaidroja to ar nepieciešamību pastāvīgi atrasties tonusā veiksmīgām mācībām koledžā.

Kā raksta medijs, pēc septiņiem mēnešiem pārmērīgas enerģijas dzērienu lietošanas studentam negaidīti salūza četri priekšējie zobi, kad viņš vienkārši pamēģināja nokost ābolu.

Stomatologa apmeklēšanas laikā noskaidrojās, ka viņam ir sabojāti visi zobi, savukārt to atjaunošanai jaunietim jāuzstāda 24 plombas un protēzes.

Daily Mail norāda, ka zobu sabrukšanu izprovocēja pārmērīgs cukura saturs enerģijas dzērienos. Piemēram, šāda dzēriena puslitra bundžā vidēji ir 54 grami cukura, bet cilvēka dienas norma sastāda apmēram 30 gramus.

Ziņu lente
0