Huawei sodīja darbiniekus par Jaungada publikāciju ar iPhone viedtālruņa palīdzību

© Sputnik / Илья Питалев / Pāriet pie mediju bankasHuawei logo
Huawei logo - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Incidents, kad oficiālajā Huawei lapā parādījās uzraksts "Twitter for iPhone", zināmā mērā ietekmējis Huawei zīmola reputāciju.

RĪGA, 4. janvāris – Sputnik. Ķīnas kompānija Huawei sodīja divus darbiniekus par incidentu, kad Jaungada apsveikums kompānijas oficiālajā mikroblogā Twitter vietnē tika publicēts ar iPhone palīdzību, teikts iekšējā lietojuma dokumentā, kura ekrānuzņēmumu izplatīja Ķīnas mediji un sociālie tīkli, vēsta RIA Novosti.

Trešā janvāra dokumentā tiek norādīts, ka incidents, kad oficiālajā Huawei lapā parādījās uzraksts "Twitter for iPhone", zināmā mērā ietekmējis Huawei zīmola reputāciju.

Женщина у фирменного магазина Huawei - Sputnik Latvija
Huawei – jauns ASV uzbrukuma objekts ekonomiskajā karā pret Ķīnu

Pie visa vainojamas VPN problēmas, kurš Ķīnā ir nepieciešams Twitter, Google, Facebook un daudzu citu servisu un mājaslapu izmantošanai. Sapient serviss, kurš kā ārpakalpojumu sniedzējs nodarbojas ar kompāniju sociālo tīklu apstrādi, VPN problēmu dēļ nespēja nosūtīt apsveikumu no stacionārā datora, un, lai publikācija tiktu publicēta laicīgi, viņi izmantoja iPhone ar SIM karti, kura ļauj apiet bloķēšanas.

Kā norāda izplatītais dokuments, Huawei tāpat norādīja, ka šis gadījums liecina par vadības uzraudzības trūkumu un procesuālo normu neievērošanu. Atbildīgie par šo incidentu kompānijas darbinieki tika pazemināti amatos, savukārt viņu mēnešalga samazinājusies par 5 tūkstošiem juaņām (apmēram 730 dolāriem).

Kompānijas vadība pauda cerību, ka šis gadījums un veiktie pasākumi kļūs par mācību visiem darbiniekiem.

Ziņu lente
0