Nostradama pareģojumi 2019. gadam

© Foto : NASA Звезды с борта МКС
Звезды с борта МКС  - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Slavenā Nostradama pareģojumi gaidāmajam Dzeltenās Zemes Cūkas gadam – Sputnik apkopojumā.

RĪGA, 1. janvāris — Sputnik. Šajā sarežģītajā laika posmā gandrīz ikvienam gribas uzzināt savu nākotni. Mums gribas pārliecināties, ka aiz kārtējā dzīves ceļa līkuma mūs gaida laimīga un gaiša rītdiena, atgādināja Sputnik Baltkrievija. Taču, par lielu nožēlu (vai, gluži otrādi, - par lielu atvieglojumu) tikai dažiem ir pareģa dāvanas. Viņus dēvē par gaišreģiem, ekstrasensiem, zīlniekiem un pat burvjiem.

Viens no pazīstamākajiem pareģiem, Nostradams, miris ilgi pirms esam nākuši pasaulē, tālajā 1566. gadā. Taču viņa pareģojumi vēl joprojām tiek atstāstīti no paaudzes paaudzē. Iespējams, tāpēc, ka viņš pareģoja tālu nākotni. Tiesa, viņa vārdi ir visai izmalcināti, tāpēc to traktējums mēdz atšķirties: viņš nav nosaucis ne konkrētus datumus, ne notikumus. Taču par viņa vēstījumu "atšifrējumiem" cilvēki zināmā mērā ir vienisprātis.

Pavisam drīz iestāsies Dzeltenās zemes cūkas gads, un Sputnik publicē Nostradama pareģojumus 2019. gadam.

  • Klimata pārmaiņas

Klimata pārmaiņas nopietni skars mūsu planētu un ietekmēs apkārtējo vidi. Tās liks politiķiem visā pasaulē iegrimt domās un pieņemt lēmumu par sārņvielu izmešu apjoma samazināšanu.

  • Cilvēki iemācīsies sarunāties ar dzīvniekiem

Daži teorētiķi un pareģojumu speciālisti apgalvo, ka Nostradams pareģojis tuvināšanos ar mūsu mazajiem brāļiem, taču pagaidām gan nav zināms, kā tas notiks.

  • Asteroīda kritiens

Kosmiskā kataklizma vai pat asteroīda sadursme ar Zemi var sakrist ar pasaules karastrofu.

  • Jauni atklājumi medicīnā

Labs Nostradama pareģojums: medicīna turpinās attīstīties, un jaunie atklājumi varētu glābt daudzu cilvēku dzīvības.

  • Trešā pasaules kara sākums

Trešais pasaules karš, kurā būs iesaistītas divas superlielvalstis, pēc pareģa domām, ilgs 27 gadus. Lnostradams uzskatīja, ka karš sāksies pēc pēdējā Romas pāvesta nāves.

Ticēt vai ne?

Daudzi teorētiķi brīdina: nevajag uztraukties priekšlaicīgi. Pareģojumu traktējumi, iespējams, ir kļūdaini, jo Nostradams mēdza izteikties ļoti nesaprotami. Turklāt daudzi pat netic iespējai pareģot nākotni. Tāpēc atliek tikai katram pašam izlemt – ticēt vai ne.

Ziņu lente
0