Ko noskatīties svētkos: interesantas filmas visai ģimenei

© Sputnik / Александр Кряжев / Pāriet pie mediju bankasЕлочный базар, архивное фото
Елочный базар, архивное фото - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Decembris ir brīnumu un burvības laiks. Ekrānos parādās sirsnīgas un pasakainiem piedzīvojumiem pārpilnas ģimenes filmas.

RĪGA, 31. decembris – Sputnik. Ziemassvētku un Jaunā gada laiks ir īstas zelta dienas visiem kinomīļiem un "labā un mūžīgā" kino pielūdzējiem, atgādināja Sputnik Baltkrievija. Pirmssvētku burzmā mēs dažkārt aizkavējamies darbā, atliekam randiņus un ģimenes vakariņas, bet sava laika pārpalikumus tērējam gājieniem pēc dāvanām vai brīvdienu plāniem.

Svētku rūpēs pavisam vienkārši ir aizmirst dzīves mazos prieciņus un palaist garām visus pasaules kino jaunumus. Apvienojiet patīkamo ar lietderīgo: sapulcējiet mājiniekus un iegrimstiet ģimenes filmu burvīgajā pasaulē. Tās palīdzēs bagātināt svētku noskaņojumu.

"Riekstkodis un Četras karalistes"

Klāra saņem pārsteidzošu dāvanu Ziemassvētkos un dodas neaizmirstamā ceļojumā pa noslēpumainām vietām: Sniegu valsti, Ziedu valsti un Saldumu valsti. Taču Klārai jānokļūst arī ceturtajā karalistē, kur viņa sastaps veselu peļu armiju un bīstamo Peļu Karali.

"Grinčs"

Grinčs uzskata sevi par kārtīgu intravertu un dzīvo tumšā alā tālāk no visiem, taču "visi" gatavo varenus Jaunā gada svētkus. Viņi trokšņo, rotā un šausmīgi kaitina. Vai gan ir kāds, kurš negribētu atļauties mazu prieciju un sabojāt svētkus? Grinčs nolemj nozagt Jauno gadu.

"Tims Tālers, jeb Pārdotie smiekli"

Tims Tālers ir pliks kā baznīcas žurka, taču zēns bieži un aizrautīgi smejas. Ar to nevar samierināties ļaunais Barons – viņš vēlas par jebkuru cenu iegūt zēna smieklus. Tā nu bagātākais cilvēks pasaulē piedāvā Timam kaut ko neredzētu – ja zēns pārdos viņam savus smieklus, viņš uzvarēs jebkurās derībās.

"Eliots"

Multiplikācijas filmas galvenais varonis ir briedēns Eliots. Viņš vienmēr ir sapņojis kļūt pat vienu no Santas briežiem. Beidzot viņam rodas iespēja īstenot savu sapni. Lieta tāda, ka viens no briežiem īsi pirms Ziemassvētkiem nolēmis doties pensijā. Tagad Eliotam ir trīs dienas, lai izietu atlasi Ziemeļpolā un pierādītu, ka tikai viņš ir pelnījis godpilno vietu Santa Klausa pajūgā.

"Egles Pēdējās"

"Egles Pēdējās" ir aizkustinošākā, sirsnīgākā un valdzinošākā filma šajā sērijā, jo šoreiz iemīļotie varoņi atvadīsies no skatītājiem. Piecas sižeta līnijas, pieci Jaungada stāsti. Varoņi dzenas pakaļ sapņiem un mīlestībai, viņi mainīs pilsētas un visu savu dzīvi, darīs labus darbus un īstus Jaungada brīnumus.

Ziņu lente
0