Kādu tērpu izvēlēties Jaungada ballītei

© Sputnik / Sergey MelkonovРождественский рынок на Домской площади в Риге
Рождественский рынок на Домской площади в Риге - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Daudzi jau labu laiku iepriekš plāno Jaungada svētkus, bet citi pat tērpu izvēlas īsi pirms svētku nakts. Ja pēkšņi noskaidrojies, ka "nav nekā mugurā velkama", iespējams, jums palīdzēs mūsu padoms.

RĪGA, 31. decembris – Sputnik. nav ne mazākās vajadzības, sagaidot Jauno gadu, ierobežoties ar standarta tērpu – vakarkleitu, ir pārliecināta portāla Sputnik Baltkrievija autore Irina Guščina.

Modes industrijas pasaule ir kļuvusi tik daudzveidīga, ka jebkurai ballītei (ne tikai Vecgada vakaram vien) var izvēlēties ērtu, elegantu un skaistu tēlu.

Ja plānojat ne tikai jautri sagaidīt Jauno gadu ģimenes lokā, bet arī aktīvi gatavot svētku galdu, jums būs vajadzīgs ne tikai ērts, bet arī praktisks tērps, kas godam pārcietīs šampanieša šļakstus, nejaušu šķīvi ar "siļķi kažokā" vai tasi kafijas. Iespējams, tas būs kombinezons no tumšas viskozes vai trikotāžas?

Elegants un intriģējošs tērps noteikti gūs virsroku pār svētku kleitu. Tas būs ļoti ērts, pastāvīgi pārvietojoties, bet arī uzvērs jūsu figūras priekšrocības un teicami piederēsies pie ielas apģērba (ja pēkšņi radīsies vajadzība aizskriet līdz veikalam) un pie glīta priekšauta.

Ja plānojat Jauno gadu sagaidīt kopā ar draugiem ārpus pilsētas, slēpošanas kūrortā vai pilsētas centrā, kur plānots ilgi uzturēties svaigā gaisā, neaizvietojams būs sporta kostīms līdz ar uzkrītošiem aksesuāriem un interesantām detaļām. Izvēlieties tērpu "sporta šika" stilā. Tas varētu būt komplekts no mīkstas vilnas (merīns, kašmirs, mohēra, angora, alpaka, zīda un vilnas sajaukums, melanžs), ko veido bikses un svīteris. To varēsiet papildināt ar zīda blūzi vai topu.

Šajā gadījumā elpojoši un mīksti audumi nekavēs kustības un lieliski saderēsies ar masīviem rotājumiem. Neaizmirstiet arī siltus apavus – ugijus, siltos sporta zābakus vai modernus velteņus. Jūsu kājas tikai teiks jums paldies!

Ja pošaties uz klubu, kazino vai karaoke trokšņainā kompānijā noskatīties jaungada šovu, alternatīvu kleitai varētu dāvāt komplekts ar interesantiem svārkiem vai samta žaketi – smokingu. Šos apģērba elementus jūs ne tikai eleganti iekļausiet tēlā, bet arī varēsiet vēlāk izmantot ikdienā.

Variantam ar svārkiem izvēlieties modeļus no blīva brokāta, ar mirdzošu izšuvumu vai metālisku spīdumu. Svārkus varat kombinēt gan ar ierastajiem krekliem un topu, gan izraudzīties pārdrošāku variantu – sportisku svīteri vai svīteri ar kapuci. Apaviem izraugieties "laiviņas" uz augsta papēža – tās izcels jūsu sievišķību un eleganci. Tādā tērpā jūs noteikti nepaliksiet nepamanīta.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

@teresaandresgonzalvo 😻

Публикация от Women's FASHION VOYAGE® (@fashion.voyage)

Savukārt tēlā ar žaketi-smokingu ieteicams izvēlēties samta izstrādājumu un papildināt to ar zīda blūzi vai topu, piegulošām biksēm vai džinsiem, kā arī augstpapēžu laiviņām ar smailu purngalu. Tēls būs ļoti elegants, turklāt jūs tajā jutīsieties ērti. Nekad taču nav zināms, kā var noslēgties Jaungada nakts!

Ja nu nāksies Jauno gadu sagaidīt darbā, izvēlieties elegantu kostīmu – bikses ar žaketi, taču papildiniet to drosmīgāk – ar zīda blūzi, piegulošu topu vai bra. Ja vakarā plānojat nokļūt ballītē, bet laika līdz tai atliek pavisam maz, padomājiet par pavisam drosmīgu iespēju – uzvelciet žaketi uz apakšveļas! Jā, tas būs ļoti ekstravagants vakara tērps, kurā jūs noteikti kļūsiet par zvaigzni!

Jaunais gads ir brīnumu un spilgtas pašizpausmes laiks. Nekautrējieties, eksperimentējiet. Tā ir lieliska iespēja pielaikot tēlu, par ko sen esat sapņojusi.

Ziņu lente
0