ASV mednieks nošāva cilvēku, domājot, ka tas ir briedis

© Sputnik / Г. Надеждин / Pāriet pie mediju bankasBriedis. Foto no arhīva
Briedis. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Incidents notika, kad Mičiganā oficiāli startēja briežu medību sezona. Varasiestādes lūdz medniekus ievērot noteiktus drošības noteikumus, lai izvairītos no negadījumiem.

RĪGA, 18. novembris – Sputnik. Mednieks amerikāņu Mičiganas štatā nejauši nošāva cilvēku, kurš medīja netālu no viņa, sajaucot viņu ar briedi, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz telekanālu KOMO-TV.

Incidents notika ceturtdien, taču mediji paziņoja par to tikai nākamajā dienā. Šāvējs bija 45 gadus vecs Geilordas pilsētas iedzīvotājs, viņa vārds netiek saukts. Par incidenta nejaušo upuri kļuva 38 gadus vecais Senfordas pilsētas iedzīvotājs Džastins Boitels. Notikuma vietā ieradās dabas resursu pārvaldes darbinieki, policisti un vietējās administrācijas pārstāvji.

Mednieki izglābuši lācēnu no malumednieku lamatām - Sputnik Latvija
Video
Mednieki izglābuši lācēnu no malumednieku lamatām

"Provizoriskie izmeklēšanas darbi liecina, ka Boitela kungs medīja briežus privātā teritorijā un, kā tiek uzskatīts, viņu nošāva cits cilvēks, kurš medīja netālu no viņa," - paziņoja dabas resursu pārvaldes pārstāvis Džeimss Gorno. Pēc viņa sacītā, vīrieši medīja atsevišķi viens no otra un, kā apgalvots, nebija pazīstami.

Pēdējo mēnešu laikā tas nav pirmais skandāls, kas saistīts ar mednieku neuzmanību. Novembra sākumā tika ziņots, ka mežacūku medību dalībnieki kļūdas pēc apšaudīja dzīvojamo namu, citā gadījumā mednieks nejauši smagi ievainoja savu sievu. Tāpat atsevišķos incidentos bojā gāja divi velosipēdisti, viens no kuriem izrādījās Lielbritānijas pilsonis. Visi šie gadījumi notika Francijā.

Ziņu lente
0