Pašbilde izglāba amerikāni no 99 gadu cietumsoda

© Sputnik / Алексей Мальгавко / Pāriet pie mediju bankasMeitenes taisa pašbildi. Foto no arhīva
Meitenes taisa pašbildi. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jaunekli apsūdzēja viņa bijušās meitenes slepkavības mēģinājumā.

RĪGA, 18. novembris – Sputnik. Teksasas iedzīvotājs Kristofers Prekopija spēja pierādīt savu nevainīgumu viņam izvirzītajā apsūdzībā, pateicoties pašbildei, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz KVUE.

Jaunekli apsūdzēja viņa bijušās meitenes slepkavības mēģinājumā. Viņa vērsās policijā ar iesniegumu par to, ka Kristofers ielauzās viņas mājā, piekāva viņu un ar papīrnazi izgriezis krustu uz viņas krūtīm

Spāņi demonstrēja jaunumu – saulesbrilles pašiņu uzņemšanai - Sputnik Latvija
Video
Spāņi demonstrēja jaunumu – saulesbrilles "pašiņu" uzņemšanai

Lai gan visa apsūdzība tika balstīta tikai un vienīgi uz cietušās sacītā, savukārt Prekopija uzstāja, ka uzbrukuma vakarā atradies ar ģimeni, viņu arestēja. Apsūdzība pieprasīja piespriest viņam 99 gadu cietumsodu. Vēlāk radiniekiem izdevās panākt, ka tiesa viņu atbrīvo pret 150 tūkstošu eiro galvojuma naudu.

Vīrieša nevainīgumu izdevās pierādīt viņa mātei. Viņa atcerējās, ka todien, kad meitenei tika uzbrukts, viņi kopā vakariņoja viesnīcā 65 kilometru attālumā no nozieguma vietas. Tu viņi fotografējās un publicēja fotogrāfijas sociālajos tīklos, tostarp Kristofers publicēja Facebook pašbildi ar ģeolokāciju. Šī bilde pārliecināja policiju, ka iespējamā uzbrukuma brīdī viņš atradās pavisam citā vietā.

Vēlāk noskaidrojās, ka aizvainotā meitene izdomājusi visu šo stāstu, lai atriebtos bijušajam puisim. Kā norāda KVUE, šajā lietā ir daudz neskaidru faktu. Piemēram, paliek neskaidrs, vai meitenei tiešām tika uzbrukts, vai arī viņa pati sevi sagraizījusi. Tāpat nav skaidrs, kādēļ policiju nepārliecināja liecinieki, kuri redzēja Prekopiju tajā pašā restorānā.

Ziņu lente
0