LOT pasažieri sametuši naudu lidmašīnas detaļai, lai dotos reisā

© AP Photo/Alik KepliczСамолет польской авиакомпании LOT
Самолет польской авиакомпании LOT - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Polijas aviokompānija atvainojusies pasažieriem un pateicībā pasniegusi viņiem biļetes ar atklātu datumu jebkuram reisam.

RĪGA, 14. novembris – Sputnik. Polijas aviokompānijas LOT pasažieri bijuši spiesti "samest" naudu hidrauliskā sūkņa iegādei, lai viņu lidmašīna varētu doties reisā no Pekinas uz Varšavu, vēsta Sputnik Baltkrievija, atsaucoties uz RIA Novosti.

Detaļas bojājuma dēļ Dreamliner, kurā atradušies 249 pasažieri, reiss atlikts par desmit stundām. Pie tam hidraulisko sūkni Pekinā bijis iespējams tikai ar skaidrās naudas norēķinu, taču LOT pārstāvim Pekinā nav bijis nepieciešamās naudas summas, un viņš vērsies pie pasažieriem ar lūgumu aizdot noteiktu naudas summu.

Brokastis lidmašīnā. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Kompānija airBaltic pastāstīja, kādus ēdienus izvēlas pasažieri

"Tika konstatēta hidrauliskā šķidruma noplūde, bija jānomaina viens no hidrauliskajiem sūkņiem," – pastāstīja aviokompānijas preses sekretārs Adrians Kubickis.

Viņš piebilda, ka naudu detaļai sametuši četri pasažieri, lai arī, saskaņā ar kompānijas noteikumiem, bija stingri aizliegts pieņemt naudu no pasažieriem.

Kubickis piebilda, ka pēc lainera nolaišanās Polijas galvaspilsētā LOT pārstāvji nekavējoties atmaksājuši apzinīgajiem pasažieriem visu aizlienēto naudas summu – aptuveni 340 ASV dolārus.

Polijas aviokompānija atvainojusies pasažieriem un pateicībā pasniegusi viņiem biļetes ar atklātu datumu jebkuram reisam.

Ziņu lente
0