Mēra vēlēšanas Peru: Ļeņins pret Hitleru

© PixabayФлаг Перу
Флаг Перу - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pats kandidāts saka, ka agrāk dzīvot ar šādu vārdu viņam esot bijusi smaga nasta, un viņš pat bija domājis par tā mainīšanu, taču pārdomāja cieņas pēc pret saviem vecākiem dēļ.

RĪGA, 23. septembris – Sputnik. Kurioza situācija izveidojusies pirms nelielas Jungaras pilsētas mēra vēlēšanām Peru Ankašas departamentā. Pret kandidātu vārdā Hitlers Alba Sančess uzstājas pilsonis vārdā Ļeņins Vladimirs Rodrigess Valverde, vēsta RIA Novosti ar atsauci uz radio RPP.

Ļeņins Vladimirs Rodrigess Valverde pieprasīja reģistrācijas atteikumu politiķim, kurš vada savu kampaņu ar nosaukumu "Labais Hitlers", un iesniedza prasību tiesā, taču tā tika noraidīta.

Komikss Hipsters Hitlers - Sputnik Latvija
Smiekli par kara traģēdiju: Igaunijā nācis klajā komikss par Hitleru

Pats kandidāts saka, ka agrāk dzīvot ar šādu vārdu viņam esot bijusi smaga nasta, un viņš pat bija domājis par tā mainīšanu, taču pārdomāja cieņas dēļ pret savu tēvu, kurš, dodot šādu vārdu savam dēlam, ļoti slikti apzinājās, kas patiesībā bija Hitlers.

Jebkurā gadījumā neviennozīmīgais vārds netraucēja Hitleram Albam Sančesam vienu reizi jau tikt ievēlētam mēra amatā no 2011. līdz 2014. gadam.

Tiek norādīts, ka daudzi Dienvidamerikas iedzīvotāji slikti orientējas Eiropas vēsturē, un viņiem Hitlers ir parasts svešzemju vārds.

Ziņu lente
0